Őszinte vélemény a nap híreiről egy hátszél nélküli közéleti blogon

Beszélő majom

Beszélő majom

Amerikai zsoldosokkal erősítene a liberális baloldal a tüntetéseken?

2014. december 27. - polyvinyl

Három busznyi civil ruhás, fegyveres amerikai katona érkezett december közepén az országba. Ukrán kísérőjük lelőtt két ukrán tisztet a Luzsanka-Beregsurány közúti határátkelőhöz vezető útszakasz egyik ellenőrzőpontján, mert nem akarták engedni a buszokon talált nagy mennyiségű fegyver és lőszer kiszállítását az országból - írja a politikus.ru a pravosudija.net híreire hivatkozva.

A cikkek szerint egyébként az USA öszesen kétezer olyan, a kijevi kormány oldalán harcoló amerikai zsoldost von ki a lehető legnagyobb titokban Ukrajnából, akik mind Magyarországon lesznek elszállásolva.

Reméljük, nem a jövőbeni ellenzéki tüntetések fényét emelik majd a Délkelet-Ukrajnából idáig buszoztatott verőlegények, akiket a források szerint épp most vontak ki a délkelet-ukrán frontvonalból, ahol a függetlenségét alig egy hónapja kikiáltó Donyeck és Luhanszk elszakadás-párti fegyveresei ellen harcoltak.

gyurcsany ferenc andre goodfriend


Azt el se merjük képzelni, hogy valakik mondjuk beöltöztetnének pártucatot a zsoldosok közül balliberális magyar tüntetőknek, a kezükbe nyomnának egy-egy uniós, vagy DK-s zászlót, és ráküldenék őket a Parlamentet védő rendőrsorfalra január másodikán.

Vagy beöltöztetnének pártucatot az amerikai zsoldosok közül szélsőjobbos magyar tüntetőknek, a kezükbe nyomnának egy-egy árpádsávos zászlót, és ráküldenék őket a Parlamentet védő rendőrsorfalra ÉS a gyanútlan balliberális tüntetőkre január másodikán, two in one.

Hiszen 2006 őszén is csak rosszindulatú pletyka volt az, hogy a magyar rendőrség azonosító nélküli, gyakorló egyenruhájába öltöztetett izraeli zsoldosok vegyültek a rendőrök közé, hogy gumibotozzák, könnygázozzák meg szemkilövögessék a magyart.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beszelomajom.blog.hu/api/trackback/id/tr117015667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2014.12.27. 23:54:32

Csak néhány kérdés:
- Ha eddig keleten harcoltak a szakadárok ellen, és mivel nem sikerült győzni, akkor ezek szerint feladták?
- Az izraeli „rendfenntartók” kifáradtak, vagy csak jó szokásukhoz híven megint mással kapartatják ki a gesztenyét?
- Már nem bíznak eléggé a főállású hazai elégedetlen tüntetőkben, és végre dűlőre akarják vinni a dolgot?
- Ezek azok a demokratikus eszközök, amire oktatnak bennünket a „szabadság” hazájából más népet belügyeinek tiszteletben tartására?
- Ha a hír valóban igaz, akkor nem lehetne az egyébként helytálló, tehát józan kormányellenes kritikákat a műbalhé lecsengéséig félretenni? Nem a bérnyomorgókra gondolok, hisz az ő érdekükben is jön az erősítés, hanem azokra, akik kritika ide vagy oda, azért tudják, hogy hová tartoznak. Konkrétabban: Nem mindenki értelmes ember. Senkit sem akarok nevesíteni, ez sajnos tény. Ezeknek az embereknek semmilyen politikai rendszerben sem lesz olyan jó, mint amilyet az aktuális ellenzék ígérget nekik. Az azonban valós gond, hogy ezek az emberek mindig könnyen megvezethetőek. A józan kritikából is csak annyit értenek meg, hogy a kormány már megint rosszul tett valamit. Mo. nincs könnyű helyzetben. Vagy benyalunk csontig a pénzhatalmaknak, és sodródunk, ahova visz az élet, vagy megvetjük a lábunkat. Mindegy, hogy kivel csináljuk, kemény ellenállásra számíthatunk. Magam is úgy gondolom, hogy lehetne sokkal jobban is, de ezt a választásokon döntsük el! Jelenleg kiállásra lenne szükség, a számonkérést az események utánra kellene tartogatni! Nem gondolom okos dolognak ilyen helyzetben a széthúzás táplálását.

Buzogány András 2014.12.28. 09:22:41

Ezektől minden kitelik. Gyűlölik a magyarokat.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.12.28. 11:21:14

@F.M.J.:

"Ha eddig keleten harcoltak a szakadárok ellen, és mivel nem sikerült győzni, akkor ezek szerint feladták?"

A zsoldos nem adja fel, az azt csinálja, amit mondanak neki. Ha a megbízója úgy döntött, hogy visszahív közülük valamennyit, akkor azok visszavonulnak. Szerintem a napokban megkezdett tárgyalások miatt nem akarta az USA, hogy nagy számban lássanak a helyiek meg a média zsoldosokat. De lehet, hogy nem így van.

-

"Az izraeli „rendfenntartók” kifáradtak, vagy csak jó szokásukhoz híven megint mással kapartatják ki a gesztenyét?"

Ki tudja?

-

"Már nem bíznak eléggé a főállású hazai elégedetlen tüntetőkben, és végre dűlőre akarják vinni a dolgot?"

A nyugtalanító ebben az, hogy a cikk szerint FEGYVEREKKEL és lőszerekkel érkeztek, ami - szintén a cikk szerint - az ukrán állam tulajdona volt. Ezért is pampogott a két ukrán tiszt, akiket lelőttek, mert HIVATALOSAN a fegyverek nem kerülhettek volna ki az országból.

-

"Ezek azok a demokratikus eszközök, amire oktatnak bennünket a „szabadság” hazájából más népet belügyeinek tiszteletben tartására?"

Nem az a baj, hogy a "felelőtlen majom" meg a kitartói mit mondanak. Az a baj, hogy a "negyedik generációs hadviselés", ami egy nagyon nagy részben a médián keresztül befolyásolja a lakosságot, és állítja a propagandát toló állam mellé őket, nálunk a "kritikátlan nyugatimádat" formájában nagyon is termékeny talajra talált.

-

"Ha a hír valóban igaz, akkor nem lehetne az egyébként helytálló, tehát józan kormányellenes kritikákat a műbalhé lecsengéséig félretenni?"

Szerintem Gyurcsányék nem hagyják abba. Bizonyára MEGRENDELÉSRE dolgoznak.

A Feri már meghirdette az előrehozott választásokat, FÜGGETLENÜL attól, hogy se neki, se a pártjának nincs támogatottsága, és MINDENT hajlandó megtenni azért, hogy a jelenlegi, demokratikusan választott kormány megbukjon. Nagyon úgy tűnik, hogy egy előre elfogadott forgatókönyv szerint játszik, függetlenül attól, hogy mit jelez vissza neki a valóság.

Mondjuk lehet, hogy miután meghirdette, és igen arrogánsan képviseli azt, hogy viszik magukkal a DK-s zászlókat, SENKI más nem lesz kint január 2-án, csak a fanatikus DK-s kemény mag. Ez lenne az okos dolog. Miért veretné, vagy öletné meg magát bárki, aki szimplán csak nem elégedett Orbánékkal, azért, hogy a Feri hatalomba jusson? Menjen inkább GYES-re, ha már úgyis a még meg se született gyerekével próbál támogatottságot koldulni :)

Gerilgfx 2014.12.28. 15:43:55

beszéltem valakivel, aki állítása szerint 2006-ban katonai szolgálatot látott el, és állítása szerint valóban voltak izraeli katonák (10-20) a 2006-os tüntetések leverésével összefüggésben az utcákon.

azonban állítása szerint ez normális, más országok itteni vendégképzésen lévő katonáit, rendőreit is kivezényelték, összesen talán 150-et.

Untermensch4 2014.12.28. 16:26:30

@Gerilgfx: lehet hogy máshol ahol normálisan csinálják, legalább a helyi rendőrök tudják merre vannak arccal a térképen és kapnak időnként enni és inni... (utalás 2006-os információkra), meg nem hagynak őrizetlenül egy nyitott rendőrautót amiben lőfegyverek vannak.
ami a mostani esetben aggasztó az a berkut-egyenruhás figura aki azzal volt a hírekben hogy a tetőről lőtt a tüntetőkre. a felvétel vége már nem fért be az akkori híradókba pedig ott meg a kiérkező berkut-osokra lőtt ugyanaz a fickó...

lobster thermidor 2014.12.29. 03:12:39

Hülye konteók mindig voltak, még hülyébb emberek, akik falják, és terjesztik ezeket mindig is lesznek.

mrZ (törölt) 2014.12.29. 12:26:43

@lobster thermidor:

Generally the people who believe the mainstream idea of what is true, or is accepted as truth do not bother to look at the other side of the coin. They believe what they are told without question, and anyone who disagrees is, well, crazy, or a conspiracy theorist.
www.collective-evolution.com/2014/12/08/study-suggests-conspiracy-theorists-are-more-readonable-and-positive-than-conventional-thinkers/

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2014.12.29. 17:33:24

@mrZ: Helytálló megközelítés. A konformista tömegek (értsd: tohonya, individualista, véleménytelen csengőkövető, jelen felállás szerint ballib. massza) az elgondolkodó tagok kiválásával egyenes arányban csökkenő létszámot, míg hangerejében fordított arányban növekvő tendenciát mutatnak. A nyáj zsugorodása miatt egyre kevésbé érzik magukat biztonságban, ezért egyre ingerültebbek. Hajlamosak azt hinni, hogy ha valaki nincs megelégedve a kormány tevékenységével, akkor az mindjárt őket támogatja, akik pedig kétségbe vonják a józan eszüket és rámutatnak világnézet nélküli politikai hovatartozásukra, az - kevesen lévén - tuti futóbolondok. Ha memóriabeli kapacitásuk túlmutatna a legutóbbi max. két hónap lózungkommunikációján, akkor maguk is képesek lennének mértéktartó kritikával fordulni bármely közéleti szereplő, vagy szervezet felé. Nálam már eleve hátrányból indul az, aki szerint valami azért jó vagy rossz, mert valahol azt hallotta vagy olvasta róla, hogy az. Ez nem érvelés, csak hablaty. Olyan, mint azt hinni, hogy ha sokan mondják ugyan azt, akkor bizonyára igaz is. Ha ennek lenne értelme, akkor még mindig barlangban laknánk, és azt hinnénk, hogy a föld lapos, és egy teknős hátán billeg.
@lobster thermidor:
A birkákat részint a tejéért, részint a bundájáért, részint a húsáért tartják. Akkor is, ha a gazda néha megsimogatja őket. Ezen tessék gondolkodni!

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2014.12.29. 22:22:13

@polyvinyl:
A kérdések költőiek voltak.

Természetesen tudom, hogy a zsoldos droidokat nem gondolkodásra képzik, én azokra gondoltam, akik a távirányítójukat kezelik.

Nem Gyurcsányékra gondoltam, amikor a kritikák felfüggesztéséről írtam, hisz ők a másik oldalt testesítik meg. Én a józan gondolkodású kritikusokra céloztam.

Amúgy jó válaszok, egyetértünk.

szeku75 2015.01.01. 13:43:33

Beregszászon élek, a "luzsankai" (egyébként Asztélyként keresse az erre járó, mert csak gy ismerik :)) határátkelőtől 4 km-re.
Nem lőttek le senkit. A sajtónak hinni nem lehet, információs háború zajlik, lassan a magyar médiába is begyűrűzik...

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2015.01.02. 13:34:08

@szeku75:
Lassan???!!!
Már évtizedek óta nincs tisztában nálunk semmivel az, aki nem tájékozódik a média különböző oldalairól egyaránt. A tisztánlátáshoz még akkor is szükség van a harmadik vonal beli hírekre, mert még így sem biztos, hogy minden lényeges hírt úgy tudunk, ahogyan tényleg van. Amit most leírtál, azt csak itt olvastam. Remélem, hogy Te tudod jól!

NemNick 2015.01.04. 15:13:23

szeku75: ne fáradj, itt, ezen a blogon nem az a lényeg, mi történik/történt valójában...

Toportyán Zsóti 2015.01.12. 08:55:20

Ellőtt jobbherével bármit benyaltok KGB gyűlöletdroidok?!Szerencsére tükörbeszéltek,igazság az hogy orosz kommandósok lettek Kelet Ukrajnában bevetve! Magyar nem süllyedhet méllyebbre mint ti akik KGB segget nyalva gazprom gyarmatot akartok csinálni Mária országából!

mortullus 2015.01.20. 13:09:52

@Toportyán Zsóti: Mária nevét szádra ne vedd te zsidó!

toportyánzsóti 2015.01.20. 18:59:16

@mortullus: Na még 1 félművelt akit átvert a KGB A SION BÖLCSEIVEL,szétröhögöm magam a fajtádon,génkészleted lecsekkoltad ,lehet hogy zsidrák a génkészleted azok szoktak leginkább gyűlölni a fajtájok?!
süti beállítások módosítása