Őszinte vélemény a nap híreiről egy hátszél nélküli közéleti blogon

Beszélő majom

Beszélő majom

Így lehet bárkiből gyilkost csinálni, ha te irányítod a médiát és a rendőrséget

2015. január 09. - beszélő majom

Észrevetted, hogy az arab testvérpárt NEM gyanúsítottként, hanem végig gyilkosként, sőt mészárosként emlegette a bulvármédia, holott a gyilkosok arcát nem látta senki, a kocsiban "felejtett" útlevél meg vagy létezett, vagy nem?

Hol van itt az ártatlanság vélelme? Ha egy üldözés fináléjaként agyon lehet lőni őket ANÉLKÜL, hogy bárki bebizonyította volna a bűnösségüket? Vagy pont azért, hogy a két "gyilkos" ne is tudja az ártatlanságát bizonyítani?

Miért hajszolták bele látványos menekülésbe ezt a két embert? Miért sulykolja a média, hogy túszokat is szedtek? Csak nem azért, hogy senki ne tiltakozzon, ha nem lesz se tárgyalás, se bírósági ítélet, hanem csak simán fejbe lövik őket?

Feltennéd rá az életed, hogy tényleg azok gyilkoltak a Charlie Hebdo szerkesztőségében, akiket a rendőrség gyilkosnak nevezett?

paris attacks 1



Mi van, ha a két férfi ott se volt, és szándékosan tették közzé a fényképeiket, hogy bujkálásra kényszerítsék, majd agyonlőjék őket, mielőtt bebizonyíthatnák, hogy nem is jártak a helyszínen?

Hiszen a harmadik, mindössze 18 éves "terroristáról" is gyorsan kiderült, hogy semmi köze a mészárláshoz, és biztos alibivel tudta igazolni, hogy a helyszíntől 230 kilométerrel északkeletre, egy kisváros középiskolájában ült az egyik tanteremben.

A 18 éves fiútól, amikor bedobták a nevét, talán ugyanazt várták, mint a két felnőtt férfitól: hogy bepánikoljon és menekülni kezdjen. Hogy a végén, mielőtt bizonyítani tudná az igazát, egy látványos rendőrségi akció végén agyon lehessen lőni.

Hiszen a nyugati sztereotípiák szerint "ezek" ilyenek. Jó eséllyel feltételezhették a terv kiötlői, hogy a 18 éves nem lesz az iskolában, mert "ezek" nem oda szoktak járni, hanem az iskola mellé. Azt is feltételezhették, hogy nem fog önként jelentkezni, mert "ezek" tudják, hogy miután HIVATALOSAN meggyanúsították egy igen súlyos bűncselekménnyel, alapból senki nem fog hinni nekik a rendőrségen.

Hiszen "ezek" pontosan olyanok, mint az amerikai "niggerek". Márpedig a "nigger" tudjuk, hogy milyen, amikor bepánikol. Nem hobbiból lődöztek mostanában halomra - mint UTÓBB kiderült - a demokrácia és a jogállamiság tengeren túli mintaállamában egyébként teljesen ártatlan "niggereket" hanem azért, hogy a tompa agyú, konzumidióta polgár agyába beleégjen az üzenet. A "niggernek" mindig van valami vaj a fején, dőljön hátra mindenki, és nyugodjon meg: ha egy "niggert" lelőttek a rendőrök, biztos találni valamit a múltjában, ami miatt megérdemelte - akkor is, ha éppen teljesen ÁRTATLAN volt abban az eljárásban, aminek a végén az életét veszítette.

paris attacks 2



Ezt figyelembe véve szerintem a francia hatóságok és az FBI hivatalos álláspontjával szemben a következő forgatókönyv legalább annyira igaz lehet:

1. Ezer oka lenne rá azoknak, akik a színfalak mögött a szart keverik, hogy úgy gondolják, itt az ideje a nagypofájú csigaevő francia népség megleckéztetésére. Csak a miheztartás végett, hogy megtanulják ezek a senkik, hogy ki a barátjuk, és ki az ellenségük.

2. Tudjuk, hogy 2008 óta egész Nyugat-Európában növekszik az idegen-ellenesség. Franciaországban is nagy hagyománya van a bevándorlók csesztetésének. Sajnos erre csak azt lehet mondani, hogy vagy tetszettek volna az "alacsonyabb" rendű munkákat is önerőből elvégezni, vagy ha már büdös volt a munka, akkor legalább ne tetszettek volna a cselédnek állampolgárságot adni.

3. Mindehhez van a csigaevőknek egy 50 és a halál közötti átlagéletkorú szerkesztőséggel rendelkező, igazi, régi vágású, őskomcsi tempót toló, baloldali liberális világnézetű szennylapjuk, ami a megveszekedett, primitív, alantas ösztönökre játszó vallási intolerancia frankhoni zászlóshajójaként a Charlie Hebdo név alatt hergeli a pályaudvari vécék falára illő színvonalú rajzocskáival az arra fogékony népet.

4. Ez a szennylapocska nem kíméli se a zsidókat, se a muszlimokat, se a keresztényeket. Büszkén bújik el a "sajtószabadság" és a "szabad vélemény" hívószavak mögé, valahányszor csak valamelyik egyház vagy vallási közösség bepereli őket.

5. Mivel a három világvallás hívei közül hagyományosan a muzulmánok azok, akik a leginkább rühellik a jogi csűrcsavart, a szavak kiforgatását és az ügyvédek tehetetlenségét, az elmúlt évtizedekben többször is előfordult már, hogy a Charlie Hebdo irodája és firkászai ellen önbíráskodási kísérletek történtek.

6. Így azoknak, akik a színfalak mögött a szart keverik, nem minden előzmény nélkül pattanhatott ki a fejéből a nagy ötlet:

7. Áldozzuk be a Charlie Hebdo szépkorú, a modern világ összefüggéseit alapszinten se értő kreténjeit, (éltek már úgyis eleget) és leckéztessük meg a csigaevőket egy minden eddiginél nagyobb médiaszenzációt jelentő terrorcselekménnyel. Hiszen milyen hír után loholnának a firkászok nagyobb igyekezettel, mint ha éppen közülük vadásznak le párat, méghozzá azért, mert nem tudtak a mocskolódó pofájukra a saját jól felfogott érdekükben lakatot tenni.

8. A csigaevők egy ideig a terrorveszéllyel lesznek elfoglalva a keleti nyitás helyett, a muszlimok számlájára felkerül egy újabb terrorcselekmény, a firkászok meg ha van egy csepp eszük, érteni fognak a nekik is címzett üzenetből.

paris attacks 3


(Na és mit keres egy vörösen izzó szemű sátáni alak a francia rendőrség elit alakulata logójában a célkereszt INNENSŐ oldalán?)

És akkor jöjjön a konkrét forgatókönyv:

1. Vegyünk két jól képzett, megbízható embert a sajátjaink közül.

2. Lássuk el őket információkkal: milyen címre, mikor, milyen feladattal menjenek.

3. Keressünk a rendőrségi adatbázisból két nagyobb formátumú balekot, akiknek volt már dolga a törvénnyel, és akikre végül rájuk lehet majd kenni mindent.

4. Tervezzük meg a terep elhagyását. Legyen benne pár teátrális, "médiakoncnak" való jelenet: női szemtanú életben hagyása, földre került rendőr feje mellett járdába lövés, elrabolt autójából a kiskutyáját mentő ártatlan ember, túszejtőkkel kezet fogó nyomdai ügyfél.

5. Figyeljünk a nyomozást félrevezető információk kérdésére. Mondjuk azt, hogy megtaláltuk az egyik elkövető iratait az út szélén hagyott gépjárműben. Gondoskodjunk róla, hogy a sokkos állapotba került szemtanúk felfogják: a támadást az Al Kaida szervezte. A média faggatni fogja majd őket. Keressünk egy kölyköt, akit a "fiatal forradalmár" szerepébe bújtatva használhatunk, amire éppen kell.

6. Küldjük rá a Charlie Hebdo firkászaira a két emberünket.

7. "Találjuk meg" az egyik "elkövető" útlevelét, - mintegy sejtetve, hogy az Unión kívülre készült szökni - majd tegyük közzé a médiában a két balek, plusz a kiskölyök fényképét.

8. A három szerencsétlen vágni fogja, hogy esélye sincs a prekoncepciókkal és az előítéletekkel szemben. Nem fognak jelentkezni - pláne a két priuszos nem fog - hogy tisztázzák magukat. Azon lesznek, hogy eltűnjenek.

9. Indítsunk hajtóvadászatot a három szerencsétlen ellen.

10. Lássuk el információval és képanyaggal a sajtót. FONTOS, hogy a tőlünk kapott információkkal legyenek tele a hírportálok, a Facebook és a Twitter.

11. Hozzunk ki a hajtóvadászatból annyit, amennyit csak lehet annak érdekében, hogy magunkat a legfényesebbre fényezzük, miközben a legmocskosabbra mocskoljuk az ellenfelet. Hagy értsen a szóból a hülye francia, hogy ki mellé kell állnia a saját jól felfogott érdekében.

12. Ne felejtsük el a végjáték helyszínéről és időpontjáról a médiát jóelőre értesíteni.

13. Fontos: legyen a helyszínen legalább egy tévécsatorna stábja, akik élőben közvetítik az eseményeket.

14. Végül látványos tűzharc fináléjaként lövessük agyon a három szerencsétlent, hogy ne tudjanak beszélni.

15. Bontsunk ki egy üveg pezsgőt.



A bejegyzés trackback címe:

https://beszelomajom.blog.hu/api/trackback/id/tr507056585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

annamanna 2015.01.09. 16:58:53

Na, engem már ki is tiltottak egy blogról, mert a lapkiadó felelősségére figyelmeztettem, és hogy a vallások gyalázása miatt be kellett volna már tiltani a lapot.
Erre engem tiltottak ki, merthogy kegyeletsértő vagyok.
Ilyen a szólásszabadság...
Igaz volt Ákosnak: a mérce kettőssége.... tombol a bosszú népe! www.youtube.com/watch?v=YVd8o9v6FMw

Amúgy a lapról olvastam, hogy a legmagasabb politikai körök megrendelésére dolgozott, pláne a WTC elleni támadás után agresszív iszlámellenes kampányba kezdett. Mitterrand finanszírozta titkos pénzalapból és Sarkozyhez is közel állt.
franciapolitika.blog.hu/2015/01/08/211_charlie_hebdo_kerdesek_vitak_kovetkezmenyek

J.László 2015.01.09. 20:26:58

A kocsiban felejtett személyi szerintem nagyon gyenge ötlet volt. Atta útlevele után ezen halálra röhögi magát az ember fia.

Mintha más hasonlóság is lenne a forgatókönyvben. A merénylet után gyakorlatilag azonnal megvolt a tettesek útlevele, fényképe, anyja neve, telefonszáma. Gyanúsan gyors eredménynek tűnik, tekintetbe véve, hogy a merényletről semmilyen előzetes infóval nem rendelkeztek a hatóságok.

J.László 2015.01.09. 20:28:22

Talán valakiknek nagyon hiányzik egy európai 9/11.

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2015.01.09. 20:32:30

A "démon" egy vízköpő a Notre Dame tetejéről.

www.traditioninaction.org/Cultural/D010cpSubtleInvasion_ASG.htm

-nagyon érdemes cikk-

Arra szolgál hogy a hűségeseket figyelmeztesse a bűn veszélyeire.

mrZ (törölt) 2015.01.09. 22:07:40

Egy részletet kihagytál: tüntessük el az állítólagos áldozatokat.

Mert továbbra sincs konkrét és vitathatatlan bizonyíték arra hogy bárki meghalt volna.

Sandy hook 2, folyt köv.

annamanna 2015.01.10. 00:50:50

@mrZ: én csak arra figyeltem fel, hogy a Grabovonál lelőtt maláj gép halottai mennyire vértelenek és épek voltak, miután 10 km-t zuhantak az égből szabadesésben. Plusz meztelenek és roppant büdösek, mintha nem most haltak volna meg. És jó pár átlyukasztott útlevelet lehetett látni a felvételeken. Meg állítólag egy újságíró elment az egyik áldozat családjához, ahol közölték vele, hogy a kérdéses személy 1945-ben halt meg a háborúban. És a maláj repülőcég biztosítójának a vezetőjét Grabovszkinak hívják, amit biztosan tudtak az oroszok, azért lőtték le a gépet direkt poénból épp Grabovonál.

@Nemzetstratégia: Stultorum infinitus est numerus [The number of fools is infinite] Eccles 1:15 Ez jó mondat, megpróbálom megjegyezni. A Károli úgy adja vissza: (Az egyenetlen meg nem egyenesíthető, és) a fogyatkozás meg nem számlálható.
A katolikus verzió: (Ami görbe, nem válhat egyenessé), ami nincs, azt nem lehet számba venni.

Beszélő majomnak még ennyit:
"Dianát és Trevor Reest a Pitié-Salpêtrière kórházba viszik (a sürgősségi napló bejegyzése szerint a kórházba 104 perccel a baleset után érkezik meg a rohammentő; a jóformán néptelen utcákon, kék lámpa és sziréna használatával 26 percre van szüksége, hogy a nem egészen 4 kilométert megtegye a baleset helyszínétől a kórházig. Ez egy kocogó ember sebessége, csak mondom)."
"Érdekes módon a Ritz és az alagút közötti útvonalon fellelhető több, mint tucatnyi ipari-biztonsági kamera közül nyolc nem működött azon az éjszakán, a többi öt vagy hat pedig úgy volt beállítva, hogy egyikük sem „látta” sem az úttestet, sem azt, hogy a Mercedes (meg a fotósok csoportja) elhaladt mellettük/alattuk. Természetesen azt sem láthatták, hogy követte-e valaki vagy valami a konvojt.
A párizsi közlekedésrendészet kamerái közül (amelyek kötelező módon minden alagútban ott voltak) két helyszíni darab véletlenül (?) ki volt kapcsolva, a harmadik javítás alatt állt, a negyedik pedig működött ugyan, de nem rögzített semmit, mert elfelejtettek (?) kazettát tenni a videóba.
Mások azt találták gyanúsnak, hogy a nem kifejezetten a tisztaságmániájáról és munkakedvéről híres párizsi Közterületfenntartó és Köztisztasági Vállalat hajnali hat órára már nemcsak eltakarította a baleset maradványait, de erős, vegyszeres vízsugárral négyszer is lemosta az egész környéket, minek következtében ezután ott semmiféle nyomrögzítés nem volt lehetséges."
"Bebizonyosodott, hogy Henri Paul a DST (Direction de la Surveillance du Territoire, a francia kémelhárítás) évek óta becsavart embere volt" "Henri zsebeiben máskülönben közel 13 ezer frankot (mostani árfolyamon kábé kétezer eurót) találtak a baleset után, ami azért is volt furcsa egy kicsit, mert gyakran büszkélkedett azzal, hogy heteket elélne Párizsban egy frank nélkül"
"Ami az egyedüli túlélőt, Trevor Rees-Jonest illeti, azt már ugye mondtuk, hogy a brit ejtőernyős ezred egykori tagja, de egyesek szerint a Secret Intelligence Service (vagy a Security Service?), vagyis valamelyik brit titkosszolgálat fizetési listáján is szerepelt. Trevor azóta sem emlékszik semmire – ebből még sosem lett baj a történelem során."
konteo.blogrepublik.eu/2011/02/03/diana-hercegno-halala-1-0/

savoya 2015.01.10. 05:35:36

Hagy értsen a szóból a hülye francia, hogy ki mellé kell állnia a saját jól felfogott érdekében.

hagy ertsen a szobol....... irsz de minek.......

savoya 2015.01.10. 05:37:01

és időpontjáról a médiát jóelőre értesíteni.

jóelőre..... lóerőre

savoya 2015.01.10. 05:39:29

Mindehhez van a csigaevőknek egy 50 és a halál közötti átlagéletkorú

ehhe ehhe ehhe.....

savoya 2015.01.10. 05:45:17

pályaudvari vécék falára illő színvonalú rajzocskáival az arra fogékony népet.

ezt.... ezt ... a gyonyoru szerkezetet...

1. betuket megtanulni
2. irni megtanulni
3. altalanost elvegezni
4. kozepiskolat elvegezni
5. pezsgot bontani

Békési Szilva 2015.01.11. 03:02:38

Felforgatás
"Ezt a kifejezést az ötvenes évektől használta a szovjet titkosszolgálat, a KGB-nél később külön részleg foglalkozott az aktív intézkedéssel. Azokat a titkosszolgálati műveleteket értik ezalatt a titkosszolgák, amikor a cél egy külföldi ország befolyásolása az aktív intézkedéseket folytató állam érdekében. A módszerek sokszínűek, de abban megegyeznek, hogy teljesen eltérnek attól, amit a laikusok általában gondolnak a kémkedésről. A módszerek közé tartozik például, hogy egy befolyásoló ügynök a kiszemelt országban olyan szervezeteket alapít, pénzzel vagy egyéb módon támogat, amellyel befolyásolni tudja a másik ország belügyeit vagy akár külügyeit. De az intézkedés része lehet például az is, ha a titkosszolgálat munkatársa vagy ügynöke akár közvetlenül, akár közvetítők útján újságírókat, véleményformálókat fizet le hasonló célból, vagy dezinformál, bomlaszt, esetleg zsarol vagy lejárat valakit, szélsőséges esetben meggyilkol. "
Egy órás előadás a felforgatásról egy volt KGB ügynöktől. Harminc éves interjú, de mintha csak a mai eseményekről szólna.
www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk

ex-dr. vuk 2015.01.11. 11:58:35

a vegerol lemaradt az illuminati meg a chemtrail... igy hiteltelen az egesz ;)

Periodista. 2015.01.11. 12:57:50

Ez a poszt is bizonyítja, hogy az orbánista, fidesznyik sajtómunkások és gazdáik továbbra sem érti a világ működését, mint ahogyan a "sajtó-, és szólásszabadság" sem mond nekik túl sokat!

2015.01.11. 15:42:22

Tervezzük meg a terep elhagyását. Legyen benne pár teátrális, "médiakoncnak" való jelenet: női szemtanú életben hagyása, földre került rendőr feje mellett járdába lövés, elrabolt autójából a kiskutyáját mentő ártatlan ember, túszejtőkkel kezet fogó nyomdai ügyfél."

És "véletlenül" ez a két ártatlan meber együtt mebenül, egyik sem próbál otthon megbújni, esetleg feladni magát.
Amúgy nálad csak az amerikaiak hülyébbek, hisz azonnal megbuktak , olyan amatőr módon szervezték meg az egészet, hogy azonnal átláttál a szitán. Ja, tényleg, a "nem lelőtt " rendőrt miért temetik el? Élhetne még!

mrZ (törölt) 2015.01.11. 20:44:46

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Hogy mit temetnek el? A koporsót.

www.youtube.com/watch?v=v_c4IUO6h7w

smartdrive 2015.01.12. 17:00:45

maszturbálunk, maszturbálunk?

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.01.12. 20:40:15

@smartdrive:

A te dolgod, hogy mit csinálsz kommentezés közben, de kérlek, hogy ne oszd meg velünk, mert nem akarom a 18-as figyelmeztetést a poszt elé kitenni :)

csak egy néző 2015.01.16. 10:52:23

Csakis a mocskos gyíkemberek lehettek. Soros anyagi támogatásával a mocsok Gyurcsány kottája szerint.

www.youtube.com/watch?v=6OvilBmYnjw

Azt a maláj gépet sem lőtték le, hiszen a mi szakértőink tudják a tutit. Ilyen az, amikor szabadnapot kapnak a zártosztályról.

www.youtube.com/watch?v=2oFlbYGGMQg

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2015.01.16. 16:02:59

A poster és egyes kommentelők igazi feketeöves barmok :D

jogalany 2015.01.17. 00:51:20

Még folyt az üldözés Párizstól északra, a magyar szakértő meg többször bemondja, mikor elfogják Őket sokat meg lehet majd tudni tőlük. Gondoltam, ha itt egy iker torony féle akció megy, akkor nem fognak elfogni senkit. Mind meghal, mint a keresztapában a két merénylő.
A kóser bolt elleni roham után pár perccelo bemondják, hogy egy nőt találtak holtaAN alig száz méterre a bolt-tól, lövéstől halt meg. Aztán a negyedik is megvan 200 m-re, agyonlőtték. Aztán csend és két órával később a nőről csend és megy a twittwrwn, bértollnoktól, hogy törökországba repült és már sziriában van. Két nappal később a Török titkos szolgálat kiad egy fotót, hogy egy napja a reptéren le is fotozták, és már sziriában lehet. A fotó egy nappal később készült, mint ahogy a Twitteren a bejelentés volt. A rendőrt a földön lelőtték, láttam a lövést.
Mindenesetre több módszer van arra, hogy élve fogjanak el sarokba szorított fegyvereseket, pl. altató gáz, injekciós lövedék, háló lővés, speciális gránátok, speciális lőszer alkalmazása, mely sebesít, de nem ől, stb. Itt mesterlővészek rondán szétlőtték Őket. Nehogy már mást mondjanak, mit tudunk. A nő halála a kulcs, tűzharc nélkül, lelőve, elhallgatva.... Valami olyan jogszabályok fognak születni, melynek nem örül majd senki sem.

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.01.17. 11:13:59

@Zka:

Ezért az ideröfögésért kár volt kihúzni a fejed a Cink meg a 444 végbeléből, cochon!

mortullus 2015.01.20. 14:47:44

Ha jól tudom a kóserboltban lepuffantott 4 zsidót is gyorsan hazapakolták Izráelbe...
süti beállítások módosítása