Őszinte vélemény a nap híreiről egy hátszél nélküli közéleti blogon

Beszélő majom

Beszélő majom

A zsidó lakosság felfegyverzését követeli az EU-ban egy ismert rabbi

2015. január 16. - beszélő majom

Gyorsított eljárásban kapjanak fegyvertartási engedélyt az EU területén élő zsidók, mert akit csak lehet, önvédelmi fegyverhez kell juttatni - követeli az uniós tagállamok vezetőitől Menachem Margolin rabbi. Azt is követeli, hogy a zsidók kapjanak megfelelő kiképzést, a zsinagógákat és a zsidó tanintézeteket pedig a nap 24 órájában fegyveres őrök védjék.

fegyvertartasi_engedely



"We hereby ask that gun licensing laws are reviewed with immediate effect to allow designated people in the Jewish communities and institutions to own weapons for the essential protection of their communities, as well as receiving the necessary training to protect their members from potential terror attacks."


A vallási vezető a követelést minden uniós tagállam kormányához eljuttatta, a hivatalos bejelentés szétkürtölését pedig - a Newsweek-hez eljuttatott dokumentum segítségével - provokatív módon pontosan arra a napra időzítette, amelyiken a Charli Hebdo karikaturistáinak lemészárlása utáni héten a "szatirikus" hetilap minden addiginál nagyobb, 5 milliós példányszámban jelent meg.

"We need to recognise the warning signs of anti-Semitism, racism, and intolerance that once again threaten Europe and our European ideals."


A fegyvertartási engedélyek igénylésére vonatkozó szabályokon a rabbi szerint azért kellene könnyíteni, a közösségek fegyveres védelmét pedig azért kellene elrendelni, mert az uniós tagállamok már "bebizonyították, hogy nem képesek a zsidó közösségeket megvédeni".

"Speaking to Newsweek, Rabbi Margolin added that he believes that as many people within the Jewish community as possible should carry weapons."


Szerintem a zsidók felfegyverzése helyett inkább meg kellene őket tanítani viselkedni, és a többségi normákat, valamint az írott és íratlan etikai és erkölcsi normákat betartani, hogy senki ne érezze szükségét annak, hogy önbíráskodjon, mert a zsidók képtelenek a más kultúrájú népekkel békésen együtt élni, a befogadó államok törvényei pedig nem szankcionálják kellő határozottsággal a közösségellenes, a befogadó társadalomra káros viselkedésüket.

Az ugyanis nem megy, hogy egyes nációk előre megfontolt szándékkal borogatják válogatás nélkül mindenki fejére szerte a világban a szarral teli bilit, majd amikor látják, hogy a szarból az ő nyakuk se marad ki, akkor ők visítanak a legelsők között esernyőért.

A bejegyzés trackback címe:

https://beszelomajom.blog.hu/api/trackback/id/tr957080627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

annamanna 2015.01.16. 23:59:17

Van rengeteg VALÓS probléma a muzulmán bevándorlók körül Európában, ha más nem is, ez biztosan őrült nagy probléma:
www.flagmagazin.hu/nagyvilag/antidogma_sved_nok_avagy_a_feminizmus_jarulekos_vesztesegei
www.demokrata.hu/ujsagcikk/antidogma_sved_nok_avagy_a_feminizmus_jarulekos_vesztesegei_ii_resz/

És ebből mégsem lett semmiféle felhajtás, emiatt nincs milliós tüntetés szervezve, senki sem tűz ki magára kitűzőt, pedig a képen látható lány BIZTOSAN HALOTT, a másik TÉNYLEG CSUPA VÉR.
Ezek nem hamisítványok, ők sajnos igazi áldozatok.
Különös módon értük mégsem "ajvékol" senki, vmi olyasmit láttam fél szemmel (már nem is érdekel), hogy megerősítették a svéd zsidók védelmét. Pláne Svédországban nagyon rettegnek! www.hir24.hu/kulfold/2015/01/15/izrael-tiltolistajara-kerult-a-sved-kulugyminiszter/

A szőke "ribancok" meg nyilván MAGUKNAK KERESTÉK A BAJT.

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2015.01.17. 11:56:12

Jó cikk, csak nem kéne a Lázár miniszternek meg a Zoltai munkásőr tanácsadónak ötleteket adni.

Még a végén a magyar zsidóságot is fölfegyverzik, aztán mi lesz belőle. Egyelőre persze vigyáz rájuk a "magyar" rendőrség, de mégis, lehet nehéz idők jönnek.

Franciaországból menekülnek a zsidók. Ez a végső mércéje annak, hogy az iszlám terroristák mit értek el.

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.01.17. 14:25:19

@Nemzetstratégia:

A Newsweekhez küldött doksi szerint eza Margolin rabbi MINDEN uniós tagálalm miniszterelnökét felszólította arra, hogy könynített elbírálással kapjanak az országukban élő zsidók fegyverviselési engedélyt, plusz felfegyverzett biztonságiak védjék a zsinagógákat és a zsidó oktatási intézményeket.

Tegnap este egy "semmitmondónak" tűnő hír már a magyar tévéhíradókban is benne volt arról, hogy egyes kiemelt objektumokat Magyarországon is fegyveresek védenek.

Ez mondjuk legyen, de azon piszkosul berágnék, és biztos, hogy nem vagyok vele egyedül, ha elkezdenének a zsidóknak ÉLES lőfegyverhez való fegyvertartási engedélyeket osztogatni.

Ha katonásdit akarnak játszani, menjenek haza, Izraelbe.

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2015.01.17. 22:58:27

@beszélő majom: Igen, meg azt is hozzá kell tenni hogy Ilan Mór nagykövet szerint Európában egyedül Magyarországon meg még egy országban (Németország?)javult a helyzet az elmúlt évben antiszemitizmus-ügyben. Most nem találom a linket.
Amit viszont megtaláltam:

kuruc.info/r/2/137818/

A fidesz mindenen túlmegy a zsidó hátsók fényesre nyalásában. Az is sokmindent elmond hogy Franciaországból menekülnek, ide meg jönnek, lakóparkokba.

Meg van a titkos szerződés, nem tudom mennyire hiteles vagy kacsa, utána kéne nézni, hogy Magyarország kötelezettséget fogadott veszély esetére másfél millió zsidó befogadására, még a gyurcsótány idején, de persze a fidesz sem megy ezel szembe

Visszaatérve Lázár hoz, egy kérdés. Ezen idézet tőle:

"Magyarországnak szembe kell néznie azzal, hogy nemcsak ellenünk követtek el bűnöket, és nemcsak mások felelőssége a magyarországi holokauszt, hanem mi is vétkeztünk önmagunk ellen." Mint mondta, a kormány célja, hogy "a holokauszt magyarországi emlékévét a szembenézés idejévé tegye, fordulóponttá a szabad Magyarország történelmében".

Mennyiben különbözik a ballib mantrától, hogy "bűnös nép vagyunk, nézzük mélyen magunkba, mindannyian felelősek vagyunk hogy ez megtörténhetett" stb?

____________SEMMIBEN.____________

Az idézet így folytatódik:

"Ez pedig szerinte úgy valósulhat meg, hogy "nincs többé kétféle történelemkönyvünk politikai preferenciáink és világnézetünk szerint, csak közös történelemkönyvünk, amelyből tanulva az új nemzedékek úgy nőnek fel, hogy az iskolában elsajátított nemzeti emlékezet és azok az emlékek, amelyeket a szüleiktől, nagyszüleiktől örökölnek, végre nem mondanak egymásnak ellent". „Magyarország megtanulta a történelmi leckét, és azt nem is engedi elfelejteni senkinek” - fogadkozott Lázár János."

Vagyis át kell írni a történelemkönyveket, hogy a zsidó álláspontot képviseljék. Ez konkrétan most történik meg.

kuruc.info/r/56/137243/

Így írja át a történelemkönyveket és a agymossa a következő generációt a polgári konzervatív fidesz engedélyével vagy megbízásából valami senki által meg nem választott szürke eminenciás.

további anyag a témában:

kuruc.info/r/26/121020/

Elvették a földjeinket, elvettek mindent, itt az ideje hogy átírják a történelmet. aki a múltat uralja, a jövőt uralja, aki pedig a jövőt uralja, a jelent uralja.

2015.01.19. 16:20:31

Az érdekes az, hogy a mostani állapot pont az ultralibsi zsidó lobbi évtizedes aknamunkájának köszönhető. Európát olyanok tették nyitott társadalommá, mint Soros, aki civil szervezeteknek álcázott ügynököket finanszíroz szerte a világban, felforgató tevékenységre. Nálunk ilyen a TASZ, a város mindenkié, ökotárs, stb. Ennek a folyamatnak a végeredménye senki számára nem lehetett meglepetés. Mire számítanak most, minek kellene történnie ezután?

Emlékszünk olyanra a történelemből, mikor a zsidókat felfegyverezték. Tanácsköztársaságnak hívták.

mengyan 2015.01.19. 21:14:52

"azon piszkosul berágnék, [...] ha elkezdenének a zsidóknak ÉLES lőfegyverhez való fegyvertartási engedélyeket osztogatni."
@beszélő majom: Egyetértek, én is nagyon berágnék. Annak idején volt rablógyilkosság a családomban (ún. "öregezésben" agyonverték dédmamám), és anyám bátyja próbált fegyvertartási engedélyt kérni, hogy meg tudjuk védeni nagymamámat, aki sikeresen túlélte a támadást, és tartani kellett az elkövetők és családtagjaik bosszújától. De nem kapott, mert "nem indokolt". Ezzel szemben bármilyen politikusnak alanyi jogon jár! Van egy szép kis lista a fegyvertörvényben, hogy kinek jár alanyi jogon, azaz indoklásként elég annyi, hogy a foglalkozása rajta van a listán: ügyészek, bírók, fegyveres testületek tagjai, országgyűlési/megyei/önkormányzati képviselők, polgármesterek, stb. Szóval csak a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségéhez tartozókat kell felvenni a listára. De akkor én is áttérek a zsidó hitre! :-(

"Meg van a titkos szerződés, nem tudom mennyire hiteles vagy kacsa, [...] de persze a fidesz sem megy ezel szembe"
@Nemzetstratégia: Nem vagyok abban olyan biztos, hogy nem mennek szembe vele. Viktor hirtelen nagyon ellene lett a bevándorlásnak, pedig innen inkább elfelé megy mindenki. Nem tudtam mire vélni nagy hirtelen, de így már világos (lenne).

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2015.01.20. 12:16:37

@retrovírus: "a mostani állapot pont az ultralibsi zsidó lobbi évtizedes aknamunkájának köszönhető. Európát olyanok tették nyitott társadalommá, mint Soros, aki civil szervezeteknek álcázott ügynököket finanszíroz szerte a világban, felforgató tevékenységre. Nálunk ilyen a TASZ, a város mindenkié, ökotárs, stb"

Kihagytad az Emberi Erőforrások Minisztériumát meg az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézetet meg a többi fideszes think-tankot, akik a magyar tananyag teljes átdolgozásán dolgoznak, hogy az végre a zsidó álláspontot tudja 100%-ban közvetíteni.

@mengyan: A Viktor már évek óta kettősbeszél. A külföldnek négyrét hajol, a magyarok felé meg játssza a szabadságharcost.

Magyarország EU-rekorder a pályázati pénzek lehívásában. Ez 'magyar' szabadságharc. Koldulunk pénzért, aztán a háta mögött meg szidjuk mint a bokrot.

Igazi büdös cigány mentalitás.

2015.01.20. 13:05:34

@Nemzetstratégia: sajnos igazad van, számomra is elviselhetetlen, amit ebben az ügyben művelnek, minden évben holoév van, vonulás, százmilliók mindenféle zsidó rendezvényre, világkonferencia meg minden szar. Sajnos orbán és a sleppje próbál lavírozni úgy, hogy minden oldalt szopjon egy kicsit, ameddig lehet, de lássuk be, nem túl nagy a mozgástere.

Mentségemre szóljon, hogy sose voltam fidesz-szavazó, a jobbikra szavazok.

Azt azonban nem lehet tagadni, hogy ez a jelenség létezik, a zsidók a modernkori történelem folyamán mindig is természetes szövetségesei voltak a szélsőbalnak és az ultraliberális oldalnak, elég csak az európai forradalmakra és főleg a tanácsköztársaságra gondolni. Hogy ezzel a tébolyult multikulti propagandával mi lehet a célja az ultralib oldalnak, el se tudom képzelni, hiszen ez őket is megöli a végén. A kardjukba dőlnek és mindenkit visznek magukkal vagy mi lesz itt?

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2015.01.20. 14:08:00

@retrovírus: Egyetértünk.

"Hogy ezzel a tébolyult multikulti propagandával mi lehet a célja az ultralib oldalnak, el se tudom képzelni, hiszen ez őket is megöli a végén. A kardjukba dőlnek és mindenkit visznek magukkal vagy mi lesz itt? "

Ha az ultralibről mint politikai erőről beszélünk akkor nagy valószínűséggel ez lesz, ha pedig leválasztjuk az őket alkotó nagyszámú etnikai elemet, akkor kijelenthetjük hogy a zsidók elérik, hogy szinte minden politikai éghajlat és környezet keretében jól éljenek. Talán ha Jobbik kerülne hatalomra, akkor sérülnének a pénzügyi és egyéb érdekeik, míg a többi párt, a fidesszel az élen, a zsidók legnagyobb seggnyalója.

A zsidó mindenhol ahol becsapható gójt talál, virágzik.

Ladislav 2015.01.20. 16:42:20

@Nemzetstratégia: Attól tartok, ha a Jobbikot megválasztanánk úgy járnánk, mint az osztrákok Haiderrel, elszigetelnék az országot. (Mert valós dolgokról beszélt.)
A viszonylag alacsony létszámú zsidóság már a nem zsidók egy részét is teljesen beőrjítették, például a Hit gyülekezete. Ha kimondod valahol azt a szót, hogy "zsidó", akkor a hallgatóság egy része, kb. 20-40%, már antiszemitának (fasiszta, náci, stb.) fog gondolni. Személy szerint azt mondom, hogy a valós nemzeti érdek számítson és ne az etnikum. Egy magyar származású ember is lehet magyarellenes, és egy zsidó felmenőkkel rendelkező is magyar érzelmű.
A hírre reagálva: már megint ez a pozitív diszkrimináció...
Mindenkit megilletnek a megkülönböztető jogok, kivéve az "őslakosokat".
Mi lesz azokkal, akik őslakosként, egy kisebbség kiemelt figyelmét "élvezik"? Nekik is kellene fegyver, hogy megvédhessék magukat.

J.László 2015.01.23. 23:32:07

Ha a zsidó katonáskodni akar, menjen haza Izraelbe. Persze más bérrettegni a Dohány urcában, és megint más járőrözni a Golan fennsíkon.

Untermensch4 2015.01.24. 21:14:16

@Ladislav: "Attól tartok, ha a Jobbikot megválasztanánk úgy járnánk, mint az osztrákok Haiderrel, elszigetelnék az országot."
Inkább úgy járnánk mint az osztrákok Haiderrel, csak feltűnő lenne hogy a jobbik vezetői milyen rosszul vezetnek autót...
Ez az elszigeteléssel riogatás egy rövid zsarolási időszakra "működne", ugyanis ahhoz hogy "európa kubáját" vagy más jól hangzó címkét csináljanak belőlünk, hát ahhoz túl kevés tenger választ el bárkitől. Nato-tagként meg külön problémás lenne úgy rendszabályozni hogy egy jobbikos kormány esetén kb először lenne olyan hogy a honvédelemre költendő 2%GDP-nyi összeget teljesítjük. Ha érdekel még tudom folytatni de az alapállításom az hogy ez az "elszigetelés" egy blöff. Akkor is ha sokat halljuk.
süti beállítások módosítása