Őszinte vélemény a nap híreiről egy hátszél nélküli közéleti blogon

Beszélő majom

Beszélő majom

Mesterházy betojt, hogy őt is kitiltották?

2014. november 12. - polyvinyl

Nagyhirtelen fontos lett neki, hogy sebtiben igényeljen egy amerikai vízumot. Most meg mint a véres kardot hurcibálja körbe a médiában a vízummentességet élvező államok polgárai számára előírt ESTA-kérelmet jóváhagyó bizonylatot.

Tegnap este a TV2 híradójában haknizott a beutazási engedély megadását bizonyító sajtpapírral a Simon Gábor korrupciós botrányának kirobbanásakor gyengélkedni kezdő, majd a tavaszi választások után látszólag a történelem szemétdombját megcélozó egykori pártelnök.

Ma meg már a Facebookra is kikerült a bárca, akarom mondani a bizonyító erejű dokumentum. Nyilván azzal a céllal, hogy minél több nagy látogatottságú hírportál is lehozza.

mesterhazy attila vizum usa


(Kép: hvg.hu)

A gyanúperrel annál is inkább élek, mivel nagy riválisa, Thürmer Gyula a tavaszi parlamenti választások kampányában igen őszintén fogalmazott a köztévé beszélgetős műsorában, amikor lehetősége nyílt röviden kifejteni a véleményét arról, hogy ő személy szerint milyen összefüggést talál a következő szavak között:

1. MSZP
2. korrupció

A lenti videón Thürmer egyéb keresetlen szavak között állítja, hogy:

"Az mszp egy szemét disznó korrupt banda, és már régen börtönben lenne a helyük."

Pedig szegény Thürmer akkor még csak a Zuschlag-perről tudott, már ami a nagyobb balhékat illeti, hiszen Gyurcsányt az elévülés miatt nem lehetett számon kérni a saját balhéjában, a Simon-ügy meg akkor még csak éppen a kirobbanás folyamatában volt, Hiszékeny Dezső pedig még javában bízhatott abban, hogy megússza a botrányt.

Nem mintha Mesterházy frissen sült vízuma bármit is bizonyítana.

Hacsak azt nem bizonyítja, hogy nincs rajta azoknak a szerencsétleneknek a listáján, akiknek a lejáratásával az USA minden jel szerint megpróbálja az ukrán útra terelgetni a magyarokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://beszelomajom.blog.hu/api/trackback/id/tr136891199

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az egyéni érdekek párton felüliek 2014.11.13. 10:21:44

Ahogyan a bibliai Isten és Sátán is egyek lényegében, a politikában sincs ez másként. Évi ezer milliárd forint elcsalása a közvagyonból azért eléggé nagy motívációt ad egyeseknek.

Trackback: Hitvány emberek hatalmon 2014.11.13. 10:20:56

Aki embernek hitvány, az Magyarnak alkalmatlan!
süti beállítások módosítása