Őszinte vélemény a nap híreiről egy hátszél nélküli közéleti blogon

Beszélő majom

Beszélő majom

Figyu, Anettka! Az ebihal nem hal, hanem kétéltű, és a bálna se hal, hanem emlős!

2014. november 15. - polyvinyl

A liberális politikus Bősz Anett a legkisebb és a legnagyobb halat akarta grandiózus ellentétpárként összehasonlítani a blogbejegyzésében. Nem sikerült.

Mint ahogy azt kb. minden általános iskolás gyerek tudja, az ebihal kétéltű, a bálna meg emlős. Ez akkora evidencia, mint az, hogy a fiúknak fütyijük van a lányoknak meg puncijuk.

bosz anett ebihal balna


Az ebihal ugye tökéletesen rossz példa egy, a halak osztályába tartozó állatra, hiszen mindenki tudja - Bősz Anetten kívül - hogy az ebihal a békának a gyereke, a béka pedig nem hal, hanem kétéltű.

A bálna szintúgy tökéletesen rossz példa egy, a halak osztályába tartozó állatra, hiszen a bálna sem hal, hanem egy emlős.

Így aztán mérhetetlen ostobaságra vall Anettkától, hogy Dávid és Góliát történetével párhuzamot vonva, az ebihal küzdelméről beszél a bálnával szemben a NAV-os balhé ürügyén.

Hiszen mint ahogy azt kb. minden általános iskolás gyerek tudja, az ebihal kétéltű, a bálna meg emlős. Kivéve Anettkát, aki közgazdászként végzett a Corvinus Egyetemen, mielőtt ostoba, izzadtságszagú posztokat a világra szaró politikus lett volna belőle. Mentségére, ő már nem gyerek, így jogában áll következmények nélkül hülyének lenni.

Bármiben lefogadnám, hogy azt se tudja, melyik bolygón él. Elhelyezni meg pláne nem tudná a bolygót, ahol él, a Naprendszerben. Simán visszakérdezne: "WTF is Naprendszer?" Ide a rozsdás bökőt, Anettka arról sehallot még soha életében, hogy az ebihalak a sekély édesvízekben élnek, a bálnák meg a sós vizű tengerekben. Így ha akarnának se tudnának kiállni egymás ellen :)

Anettka blogján a posztokat természetesen nem lehet kommentelni. Nehogy véletlenül valaki szóvá tegye valamelyik orbitális hülyeségét.

Basszus, minek él egyáltalán az ilyen hülye? Akinek fogalma sincs a világról, ami körülveszi, amibe beleszületett? Akinek egyetlen célja az életben - amellett, hogy szaporodjon és továbbörökítse a mérhetetlen hülyeséget - az, hogy teleszemetelje a baromságaival a környezetét?

A bejegyzés trackback címe:

https://beszelomajom.blog.hu/api/trackback/id/tr936900203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bölcsészmérnök · http://pillanatkep.blog.hu/ 2014.11.17. 16:35:00

A liberális blogokat általában nem lehet kommentelni.
Amelyiket esetleg lehet, ott az ellenvéleményért kitiltással büntetnek.
Szép dolog ez a liberalizmus.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.18. 22:39:04

ölcsészmérnök:

Ma egy olyan posztot tett ki ez a liba, aminek a címe "Beszéljük meg a tegnapi tüntetést!"

Ja. Beszéljük meg. Úgy, hogy a posztjait nem lehet kommentezni. :D

annamanna 2014.11.28. 01:32:34

Nem tudom, próbáltál-e már nőkkel beszélgetni a neten. Én próbáltam - nem lehet.
A való életben ezt nem érzem, csak az írásbeli kommunikációban tűnt fel, hogy egy nő nagyon gyakran hódolatot vár el. Ajnározást, hízelgést, cukimukizást, dicséretet. Egy másik nőtől is. Minimum bólogatást, mert neki mindig igaza van. Azért nem lehet kommentálni a blogját, mert nő, és a nők legnagyobb része nem tud vitatkozni. Érvek helyett szinte azonnal megsértődik és kikéri magának és személyeskedik. Mióta rászoktam arra, hogy neten kommentelgetek, egy kezemen meg tudom számolni, hány olyan nő volt, akivel kicsit hosszabban sikerült beszélgetnem.
Ld. Mancika monológját (56:00-tól): www.youtube.com/watch?v=bUjQ2Oo-DuU

delejezoe 2014.11.30. 18:01:21

Mivel az ebihal sem hal, és a bálna sem, honnan merül fel a feltételezés, hogy halakról kívánt beszélni? Én ezt ugyan nem látom.
Az ebihal és a bálna összehasonlítása nagyság szempontjából viszont nekem tökéletesen érthető... Még akkor is, ha Dávid sem és Góliát sem volt hal. :)

Untermensch4 2014.12.19. 08:45:02

én is delejezoe álláspontját osztom. a berakott bejegyzés-részlet nem utal arra hogy két hal összehasonlítása lenne a téma. ez így szalmabáb érvelés. hal-ügyben. azt hogy egyébként több szempontból egy hülye picsa lenne, ismeretlenül nem cáfolhatom és nem is erősíthetem meg...
arra viszont jó az ebihal-bálna arány hogy mutassa, még kisebb a győzelem esélye mint dávidnak volt alapesetben...
süti beállítások módosítása