Őszinte vélemény a nap híreiről egy hátszél nélküli közéleti blogon

Beszélő majom

Beszélő majom

Így kell pisit adni drogteszt előtt

2014. december 07. - polyvinyl

Készüljünk fel az MSZP-vel a kötelező drogtesztre! A szocialista Harangozó Tamás - ülj le, és kapaszkodj meg - Petri-csészébe pisil, ha vizeletmintát kell adni! Olyanba, mint ezek itt:

petri-csesze


(Kép: zdnet.com - A kép illusztráció, a Petri-csészék fölött NEM Harangozó Tamás pénisze látható.)

Petri-csészét nyilván láttál már. Ha máshol nem, valamelyik reklámban a tévében. Kis, lapos, tenyérnyi fedeles üvegtányér, teleöntik agar-agarral, majd beoltják, és baktériumokat vagy gombákat tenyésztenek benne.

A fenti képen láthatod, hogy néz ki egy Petri-csésze a rendeltetésszerű használat közben.

A rendeltetésétől eltérő használat esetén - például ha valaki Petri-csészében próbálja a labornak szánt vizeletmintát felfogni - előfordulhat, hogy elég sokáig kell majd a próbálkozás után takarítani.

Ezen a képen meg azt látjuk, ahogy Harangozó képviselő úr a Petri-csészét ajánlgatja a Facebookon a vizeletminta begyűjtéséhez a fideszes képviselőknek:

harangozo tamas petri-csesze


Ahhoz meg egyszerűen NINCS mit hozzátenni, hogy Harangozó Tamás szocialista képviselő úr a Fidesztől nem kevesebbet várna el, mint azt, hogy - nyilván a KDNP-vel karöltve - szüntesse meg az országban a betegségeket!

Szerintem azzal kellene a fideszes képviselőknek a betegségek megszüntetését kezdeni, hogy a következő plenáris ülés előtt csendben megfogják egymás kezét, és közösen elmormolnak egy imát Harangozó Tamás elmeállapotának javulásáért.

Tetszett a poszt? Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://beszelomajom.blog.hu/api/trackback/id/tr36965621

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egy előre bejelentett törvény-megtagadás krónikája 2014.12.09. 08:41:09

Két dolgot tudtam meg a saját gyerekeimről a hétvégén.  1. Nem is gyerekek. Legalábbis az egyik nagy mozihálózat szerint, amelynél a családi jegy, gyerekjegy csak a 9 éven aluliakra vonatkozik, az ennél idősebbeknek diákjegy jár, de csak diákigazolv...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dddoni 2014.12.08. 05:14:54

Sikerült a lényeget kiemelned. Tipikus érvelési technika, ha a tartalomba nem tudsz belekötni, akkor köss bele egy tök jelentéktelen (de valóban hibás) részletbe. Chewbacca védelem rulz, csak épp nem mindenkire hat...

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.12.08. 12:26:22

@dddoni:

1. Nem érvelési technikát, hanem érvelési hibát akartál írni, nemde? Remélem, tudod, mi a kettő között a különbség?

2. Egy parlamenti képviselő ne irkáljon hülyeségeket, ha nem képes írni, akkor ne írjon, vagy nézesse át valakivel, mielőtt élesíti a bejegyzést.

3. Arról írok, amiről kedvem tartja írni, ka nem tetszik, nem olvasod, köcsög.

dddoni 2014.12.08. 13:17:42

@polyvinyl:

1. Érvelési technikát írtam, mert azt akartam írni. Te nem érvelési hibát követtél el, direkt alkalmazod ezt az elterelési technikát. Csak reménykedek, hogy ezen átlátnak az emberek.

2. Sőt, szerintem mondjon le, mert összekeverte a poharat a petricsészével. Csak az utóbbi két hétből kiemelnék két másik parlamenti képviselőt, gondolom ezek is tetszeni fognak és hasonló vehemenciával fogsz nekiesni:
www.youtube.com/watch?v=9Cw7SzqhUwk
www.youtube.com/watch?v=EOYBo04_JC8

3. Ez így igaz, sosem mondtam hogy ne írj arról amiről kedved tartja. Persze hogy az alapos kutatómunka után kiválasztott dologról mit írsz, az már nem mindegy, hisz elvárható hogy ne ferdíts és ne hazudj, de ez ennél a cikknél pont nem áll fent.

Nagyon is tetszik, ritka jól szórakozok a blogon. Legjobban a tartalomhoz illő blogcím tetszik benne. A személyeskedés szintjére viszont ne süllyedjünk le, kedves polyvinyl.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.12.08. 21:13:47

@dddoni:

"Persze hogy az alapos kutatómunka után kiválasztott dologról mit írsz"

Blogot írok, kicsi csillag, nem nagydoktorit :D

Tudod, a blog az egy olyan műfaj, ahol egy blogger gyorsan, friss posztokban reagál az őt érdeklő eseményekre. Figyelmedbe ajánlom a fejlécet: "Őszinte vélemény a nap híreiről".

A hazugság vádját meg visszautasítom. Nem is értem, miért vagdalkozol vele. TÉNY, hogy Harangozó petricsészét írt, TÉNY, hogy a vizeletmintát adók nem petricsészébe pisilnek, és az is TÉNY, hogy a képviselő úr a betegségek "megszüntetéséről" is írt.

Az is TÉNY, hogy ha petricsészébe próbálsz vizelni, elég sok munkád lesz, amíg feltakarítasz magad után.

Szóval nem volt itt se csúsztatás, se ferdítés. Harangozó hülyeségeket írt, ez is TÉNY.

Örülnék, ha nem vergődnél itt tovább, mert nincs hangulatom téged pesztrálni. Köszike.

dddoni 2014.12.09. 01:21:51

Értő olvasás, kicsicsillag. Leírtam, hogy "de ez ennél a cikknél pont nem áll fent." A ferdítések és hazugságok általánosságban vonatkoznak a blogodra. Ennél a cikknél a Chewbacca védelemre hívtam fel a figyelmet, de örülök hogy az értetlenségedről már a második kommentet kapom ;)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.12.09. 08:53:42

@polyvinyl: Az igen! Leköcsögözni a kommentelőt, mert vitatkozni mer veled...

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.12.09. 11:47:50

@Fedor:

Ki is tilthattam volna, mint ahogy a liberális blogokon szokták.

Vagy kikapcsolhatnám a kommentezés lehetőségét, ahogy a liberális blogokon szokták.

Ismerd el, tiszta terror van ezen a blogon, ahhoz képest, amit a liberális bloggerek csinálnak :)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.12.10. 09:10:41

@polyvinyl: Mondod mindezt egy liberális bloggernek, aki soha senkit nem tiltott ki a véleménye miatt (és más blogot se ismerek nagyon, ahol ilyeneket tennének, max. mások kevésbé toleráják a trágárságot).

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.12.10. 09:11:25

@polyvinyl: Amúgy meg nem azt írtam, hogy terror van, csak céloztam arra, hogy a stílus maga az ember...
süti beállítások módosítása