Őszinte vélemény a nap híreiről egy hátszél nélküli közéleti blogon

Beszélő majom

Beszélő majom

Megrongálták a Betlehemi jászolt a Vatikánban

2014. december 26. - polyvinyl

Üvöltöző pucér nő balhézott a betlehemi jászol mellett a Vatikán főterén. Íme az emberfia, és íme az emberi mivoltából kivetkőzött liberális aktivista nőstény - írhatnánk a pápa Urbi et Orbi áldását ellenpontozni kívánó akcióról a Szent Péter téren december 24-én készült felvétel mellé.

Az ukrán gyökerű, párizsi központú, számos világvárosban lerakattal rendelkező Femen-csoport aktivistája azt próbálta közhírré tenni a kereszténység második legnagyobb ünnepén, a katolikus egyház központjában, hogy szerinte egyrészt isten nőnemű, másrészt Szűz Máriának joga lett volna a teste feletti önrendelkezés jegyében elhajtani a magzatot.

A valódi célja ezzel együtt láthatóan az volt, hogy a pucérkodással, az állati üvöltözéssel, a provokatív kijelentésekkel és a betlehemi színpad megrongálásával ő is csatlakozzon azokhoz, akik minden lehetséges alkalommal, minden lehetséges módon és eszközzel megpróbálnak belerondítani a keresztény emberek érzéseibe.

vatikan femen karacsony betlehem

(Kép: AFP - Vincenzo Livieri)

A bejegyzés trackback címe:

https://beszelomajom.blog.hu/api/trackback/id/tr567012267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

annamanna 2014.12.26. 15:41:49

Ferenc vonzza az ilyen nőket: www.youtube.com/watch?v=wTrQknKu9CU
Másrészt ahogy Krisztus koporsóját se őrizték ingyen, ezek a nők is bérből és fizetésből élnek, ők hivatásosok, "megélhetési anarchisták", és nem meglepő módon egy férfi "feminista" vállalkozásában dolgoznak. 444.hu/2013/09/04/otletgazda-ferfi-all-a-femen-mogott-aki-meg-castingokat-is-szervez/
A férfi, aki utcára küldi őket, vadállatnak láttatja őket, de ő maga egészen mást lát bennük: "Nem elég erős jellemek. De még a vágy sincs meg bennük, hogy erősek legyenek. Helyette hajlamosak az engedelmességre, a gerinctelenségre, és a precizitás hiányára. Ilyen tényezők miatt alkalmatlanok arra, hogy politikai aktivisták váljanak belőlük." "Szörnyen bánt a lányokkal, kurváknak nevezte őket, és üvöltözött velük."

Gerilgfx 2014.12.28. 15:45:37

@annamanna: úgy látszik, be is dőlt a biznisze, az állatlányainak egy része rács mögött, a másik részét meg kitiltották mindenhonnan.

annamanna 2014.12.28. 15:52:44

@Gerilgfx: Hát, a lányok megélnek a testükből a "feminista" faszi nélkül is, nélküle is bírnak meztelenkedni. Ha a börtönben, hát ott. :) Az őrök nagy része nem feminista, de a produkció azért nyilván nincs ellenükre :)
Ezt most olvastam, egy exférj utólagos véleménye a feleségéről (és úgy általában is hasonlóan nyilatkozik a nőkről):
"Valahogy mindig hittem abban, hogy egyszer megjön a józan esze. Sose jött meg. Sok év kellett annak belátásához, hogy ami nincs, az nem tud megjönni."
www.antalffy-tibor.hu/?p=15853
süti beállítások módosítása