Őszinte vélemény a nap híreiről egy hátszél nélküli közéleti blogon

Beszélő majom

Beszélő majom

Ezt üzeni Andre Goodfriend a magyaroknak

2014. november 13. - polyvinyl

Diplomáciai mentessége mögé bújva hazudozik, rágalmaz és mutogatja felfelé tartott középső ujját kifelé az USA budapesti nagykövetségének ideiglenes ügyvivője. Kapjátok be, csicskák! A törvényeiteket meg feldughatjátok a s*ggetekbe a Bécsi Egyezménnyel együtt!

Mivan? Hogy ne sértegessem a becsületeteket? Hahaha! Van is nektek olyan... Akkor bújok el a diplomáciai mentességem mögé, amikor csak akarok. És akkora lófüttyöket mutogatok a képetekbe a jobb kezem felemelt középső ujjával a diplomáciai mentességem mögül, amekkorákat csak akarok. Tudtok valamit tenni ellene, ostobák?

Most majd megtanuljátok, mi fán terem a pávatánc! Egyet jobbra - elárulom, egyet balra - nem árulom. Egyet jobbra - megígérem, egyet balra - letagadom. Most csináljuk úgy, hogy én fütyülök, ti meg táncoltok rá! Na mi van? Mit vágtok olyan fancsali képet? Citromba haraptatok? Olyan népet még nem látott a világ, amelyik ne tudta volna megtanulni a koreográfiát! Nektek is menni fog!

Mi ez a nemzetieskedés, hogy ti inkább csárdást akartok? Nézzétek meg az Ildikót! Ő se csárdást járt nekem a követség előtt, hanem egyenesen kanosszát! Méghozzá pontosan úgy, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Szegény kicsi fekete bogaram... semmi tartás nincs benne... mekkora egy marha. Megnézném, a Koskinent az IRS-nél mivel lehetne rávenni arra, hogy a Szapáry, vagy a Kumin előtt csináljon hülyét magából az utcán.

Nála csak a legfőbb ügyész nagyobb marha, ez a Polt, vagy kiafaszom. Nem győzöm lepattintgatni. Állandóan azzal baszkurál, hogy adjam ki a luvnyák beutazási korlátozására alapot adó bűncselekményre utaló konkrét adatokat, muhhaha. Miféle konkrét adatokat? Hol él ez az ember? A Holdon? A hülyéje még a Holdernél is erőlködött egy sort, hogy is mondta... mint "Magyarország legfőbb ügyésze az Egyesült Államok legfőbb ügyészénél" vagy mi a faszomat hordott össze a telefonba. Naná, hogy a Holder is lepattintotta.

A Birkamenet főkolomposai meg aztán végképp feltették az egész kutyakomédiára a koronát.

Először aszongyák, hogy majd szerveznek birkamenetet. Én meg erre azt mondtam, hogy kábé leszarom. Erre aszongyák, mégse szerveznek birkamenetet, mert nem akarnak nekirontani a szövetséges államnak. Hát ja. Szerintem is jobban tenné egérke, ha felvenné végre azt a kurva ütemet, oszt együtt dübörögne az elefánttal.

Kapisgálják persze ezek a szerencsétlenek, hogy mért lettek büntibe rakva. Déli áramlat, paksi erőmű, keleti nyitás. Megy magatoktól is, vagy soroljam tovább? Na jó, sorolom tovább: bankok csesztetése, norvég pénzek, Soros pénze... na, ezekkel nem kellett volna foglalkoznotok, és akkor bármelyik idióta akár napjában ötször is beléphetne az Államokba, akármekkora korrupt gazember, mocskos adócsaló, vagy elmebeteg diktátor.

A cöfcöf után meg jött ez a hülyegyerek, ez a Lomnici junior azzal, hogy annyiszor keletkezett feljelentési kötelezettségem a tudomásomra jutott bűncselekményben, ahányszor csak kitettem a lábam arra a kurva utcára. Aszongya hogy a magyar törvények szerint meg kellene büntetni engem, mert amikor lementem a Duna-partra, elmulasztottam bejelenteni a tudomásomra jutott korrupciós cselekményt. Ráadásul baszod visszaeső is vagyok, mert minden egyes alkalommal leszartam a dolgot. Most mondd meg őszintén! Szerinted ezek normálisak?

Most láttam a híradóban, hogy ezek a kretének eldurrant aggyal sírnak bele a mikrofonba, hogy sajtpapírt küldtem nekik, nem bizonyítékot, csak hogy befogják végre azt a sipítozó pofájukat. Reméltem, hogy ellesznek egy ideig a lefordításával, addig se pofáznak. Nyomorult hülyéje épp azt mutogatta, hogy nem rakattam pecsétet rá, meg dátumot, meg nem is írtam alá azt a másfél oldalas szart.

Jó, hogy azt nem mondták, hogy az irományt az első betűjétől az utolsóig a Jókai utcában guglizta össze nekem a híranyagokból egy délután alatt a Mesterházy meg a Gyurcsány, mert abban is lett volna némi igazság.

Mondjuk itt már tényleg eldurrant az agyam. Ki is raktam a Twitterre, hogy jobban járnak, ha nem baszogatnak, mert ha még sokáig baszogatnak, úgy elbújok a diplomáciai mentességem mögé, mint a huzat. Mondd már meg őszintén, mi a sértő abban, hogy azt írtam, "a Bécsi Egyezmény mindig hasznos olvasmány lehet" a magukfajta surmó gyökerek okosodására?

goodfriend twitter vienna convention


Ideje végre tudomásul venni, hogy egy amerikai állampolgársággal rendelkező magánembert felelősségre lehetne ugyan vonni Magyarországon, ha törvényt szeg, vagy nem jelenti a bűncselekményt, (próbáljátok csak meg egyszer, muhhaha...) amiről tudomása van, de én, mint az Egyesült Államok diplomáciai képviselője magasról leszarhatom a törvényeivel együtt ezt a sok retkes talpú fajmagyart.

Igen, ezt értsed pontosan úgy, kispajtás, hogy Andre Goodfriend a diplomáciai mentességének a bombabiztos védelmében bátran és következmények nélkül, sőt, a bizonyítás terhe nélkül rágalmazhatja meg Magyarországon az ártatlanság vélelmére egyébként törvény adta jogával élve igényt tartó bármelyik sutyerák magyart. Elég világos voltam?

Szivárogtathat tényként tálalva a médiának soha, sehol, még a hivatalos szervek felszólítására sem bizonyított ködös elméleteket.

Manipulálhatja az arra fogékony sajtót és a közvéleményt.

Vehet rá tudatlan és tájékozatlan tömegeket arra, hogy az USA nyíltan vállalt érdekeit képviselve az utcára menjenek, a megrágalmazott ember hivatalából történő azonnali eltávolítását, sőt, akár a kormányfő és a demokratikus választáson kormányra került erők lemondását is követelve. 

Mert ha nem, akkor esetleg óriási nagy baj lesz - üzeni egyre nagyobb hangerőre kapcsolva az egyelőre csekélyke létszámú tömeg, akik vezetőinek természetesen mi fizetjük a kenyerére a vajat. Idővel majd meghálálják. Kérünk pár apró szívességet, ahogy ez szokás. Vigyázó szemetek Ukrajnára vessétek, ostobák!

Andre Goodfriend, az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének ideiglenes ügyvivője a diplomáciai mentessége mögé bújva, onnan a felfelé tartott középső ujját vigyorogva kifelé mutogatva, akár ezt is megteheti.

Érthető voltam, baromarcok?

Update 2014. december 8-án: Te is felháborodtál Andre Goodfriend pofátlanságán? Oszd meg a posztot!

A bejegyzés trackback címe:

https://beszelomajom.blog.hu/api/trackback/id/tr626894573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madnezz · http://sorfigyelo.blog.hu 2014.11.15. 00:00:32

Te az a fajta kretén vagy, amelyik kivégeztetné a rossz hír hozóját és azt hinnéd ezzel a probléma megoldva. :D

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.15. 18:26:05

@Madnezz:

Te vagy a kretén, ez a kommentedből is simán átjön.

annamanna 2014.11.20. 02:41:11

elég ennyit tudni róla hungarian.hungary.usembassy.gov/dcm.html
több információra nincs is szükség.
tud magyarul, és eddig mindig ott volt, ahol kavarni lehetett a szart.

dr Smittpálelnökúr 2014.11.20. 22:16:26

Szánalmas, hazaáruló-mosdató blog.

főpilóta 2014.11.21. 17:55:29

No, hát azért én el tudok képzelni olyat, ami ellen nem véd még a diplomáciai mentesség sem...

eöeöe 2014.11.21. 20:41:48

most akkor ezt a gyurcsány írta?

toportyánzsóti 2014.12.06. 06:09:25

Szegény narancsosok alá akkorát rúgott Mc Cain hogy le sem esnek,addig hajtogatták hogy gyurcsányhibás hogy most csak lesnek,így jár az igazán hülye ember aki benyalja saját másoknak szánt hazugságait.

toportyánzsóti 2014.12.06. 06:11:34

Szegény orálmuzsik nem akarja felfogni hogy a világon nem úgy játsszák a társasjátékokat hogy ő írja a szabályokat akár játék közben is...
süti beállítások módosítása