Őszinte vélemény a nap híreiről egy hátszél nélküli közéleti blogon

Beszélő majom

Beszélő majom

Szabaduljunk meg a zsi... zsi... zsíroktól!

2014. november 30. - polyvinyl

Endlösungot ígér egy leszbi modell a zsírsejtek elleni állóháborúban. A végső megoldás, vagyis az "endlösung" egyébként tudjuk, melyik projektnek a fedőneve volt. Bár az tagadhatatlan, hogy a soványság mind a két esetben előkerült valamilyen módon.

vegso megoldas fogyokura 1


Talán hogy a libsi vonal is befigyejen a fogyi-hiszti mellett egy jó kis LMBTQ utalás formájában, a szervezők egy formás hölgyet is csatasorba állítottak a zsírdisznóság elleni harc frontján, hasán diszkrétnek cseppet se mondható, hatalmas rúzsfolttal. Lehet persze, hogy a cégnél zsírleszívást is csinálnak, méghozzá hasfalon át, valami profi és kifinomult szájtechnikával. Ki tudhatja ebben a mai felfordult, magából kivetkőzött világban?

vegso megoldas fogyokura 2


Arra emlékszel, amikor a Harcosok klubjában Tyler rózsaszín trutyival teli zsákokat cibált ki a zsírleszívó-szalon kukájából, hogy prémium kategóriás pipereszappant főzzön - saját megfogalmazása szerint - a társadalom leggazdagabb seggeiből és combjaiból?

„Fantasztikus volt. A gazdag nők visszavásárolták a saját hájas seggüket.” - mondja később büszkén a film egyik legtöbbet idézett mondatában.

Szappanfőzésről szerencsére szó sincs az endlösungot hirdető, hájas nőkre vadászó cég honlapján. Ők csak barnamoszatból kivont alginátban, a gyomorban megduzzadó, és azzal teltségérzetet keltő emészthetetlen, kocsonyás takonyban utaznak.

Tetszett a poszt? Megosztod?

A bejegyzés trackback címe:

https://beszelomajom.blog.hu/api/trackback/id/tr416945125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása