Őszinte vélemény a nap híreiről egy hátszél nélküli közéleti blogon

Beszélő majom

Beszélő majom

Most akkor mire figyeljünk a bankautomatáknál?

2014. december 10. - polyvinyl

Kedves Rendőrség, köszönjük az okulásunkra kiposztolt egyperces izgalmas kisfilmet, amitől csak az aggodalmunk és a bizalmatlanságunk lett nagyobb a bankautomatákkal kapcsolatban, de a végén úgy maradtunk. Mármint tudatlanul.

A hír röviden annyi, hogy elfogtak két bolgárt, akik egy budapesti bankjegykiadó automatára adatszerző eszközt szereltek és azzal 57 ügyfél PIN kódját és bankkártyájuk adatait szerezték meg. Két másik bolgárt pedig, akiket hasonló bűncselekménnyel gyanúsítanak, és legalább 12 embert megkárosítottak, később kaptak el. Az adatszerző eszközöket a Rendőrség lefoglalta. Ezeket mutatják meg a videón nekünk.

Ha valaki tudja, mit akartak üzenni a népnek a PIN-kódot és más adatokat lopó kütyüről készített felvétellel a szolgálók és védők, kérem, írja meg kommentben.

Thanks.



A bejegyzés trackback címe:

https://beszelomajom.blog.hu/api/trackback/id/tr906973845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása