Őszinte vélemény a nap híreiről egy hátszél nélküli közéleti blogon

Beszélő majom

Beszélő majom

Se patakvér, se gumibot, se vízágyú, se semmi...

2014. december 17. - polyvinyl

A liberális sajtó alig várja, hogy véres összecsapásokba torkolló kormányellenes tüntetésekről szólhassanak a hírek, addig is csúsztatásokkal és féligazságokkal hergeli a közönségét.

betort_fejek_a_tuntetesen


(Az írás azt sugallja, mintha rendőrök betörték volna két tüntető fejét - holott bizonyára arról van szó, hogy a két kiskacsa fejbőre repedt fel a Parlament előtti lökdösődés közben.)

Úgy várják, hogy valami provokátor végre elindítson egy lavinát, és a Kossuth téren amolyan jóféle, hamisítatlan Majdan-kettő legyen, ahogy a Messiást szokás várni, vagy inkább a vallásos lényegétől megfosztott, Télapónak átkeresztelt piros ruhás szent embert, hiszen nem hívő keresztényekről, hanem ateista liberális körökről beszélünk (a közhiedelem szerint legalábbis).

"A kedd este szimbóluma az a lány lett, akit a rendőrök először kiemeltek a sorból, mert leszedte/kezében maradt egy rendőrsisak, majd az igazoltatás után a lány elszántan visszarohant a tüntető társai közé az első sorba" - írja az Index.


Kinek efféle szimbólumok melengetik a lelkét, kinek meg másfélék... :)

A liberális eszmék szimbólumának kikiáltott, és a liberális média zászlóshajójának számító Index által piedesztálra emelt kicsi csirke egyébként az újságíró leírása szerint se azért ment a Parlament elé, hogy meghallgassa a szónokok beszédeit. Ez a kis liba - a csürhébe verődött társaival együtt - azért ment oda, mert ki akarta provokálni, hogy végre "valami történjen".

Ahogy megérkeztek a József nádor tér felől, 100-150 ember nem a színpad felé vette az irányt, hanem a Parlament bejáratához mentek, hogy mintegy három (!) órán keresztül provokálják az ott felsorakozott rendőröket, akik a debil mókának végül paprikasprével vetettek véget.

A cikk szerzője azt nem írta meg, hogy hogyan kerülhetett egy rendőrsisak a nőnemű lény kezébe, akinek később valamilyen okból kifolyólag vérzett a feje.

A szerző azt is gondosan titkolja, hogy tényleg betört fejről, vagy csak egy felhasadt fejbőrről szól a történet. Egy koponya betörését a rendőrök által használt paprikaspray flakonjával nem igazán lehet kivitelezni, a belőle kieresztett aerosollal meg még kevésbé. A "betörték egy lány fejét a brutális rendőrök a paprikasprével" minden esetre hatásvadászabb sejtetésnek tűnik.

Arról se ír a derék indexes, hogy a "majdnem-véres" összecsapásként leírt eseményen lehettek vagy kétezren, ahol is 1800 békés outsider próbált csillapítani 200 mindenre elszánt bajkeverőt.

Bajkeverőkéim nyilván szeretnének már a pénzükhöz jutni még az ünnepek előtt, hiszen lassan két hónapja verik a répát az utcán, szinte napi rendszerességgel, bár egyre fogyatkozó számú naiv és hiszékeny statiszta előtt.

Az egy évvel ezelőtt Kijev főterére szervezett tüntetések koreográfiájára ugye te is emlékszel?

- A Nyugat és az EU addig hergelte a később nálunk is bevetett, jól ismert manipulatív hazugságokkal az ukránokat, amíg sikerült megtölteni a kijevi főteret (Majdan) lelkes, de buta fiatalokkal. Aki jó volt, talán még drogot is kapott a szervezőktől.

- Majd az összeterelt fiatalok közé provokátorokat küldtek. Ez nálunk is megvolt már az első kormányellenes tüntetésen, a Fidesz székháza előtt.

- Majd a provokátorok miatt balhé tört ki, a tüntetők nekimentek a rendőröknek, ekkor még több rendőrt küldtek Kijev főterére. Nálunk még nem sikerült kiprovokálniuk, hogy a rendőrök erőszakosan lépjenek fel.

- Majd a háztetőkre mesterlövészeket küldtek, akik EGYFORMÁN lőttek a drogos kis gecikre és a rendőrökre is.

- Majd a véres puccs elmosta a demokratikus választáson hatalomra került Janukovics kormányt.

- Később Krím elszakadt, hogy mentse az oroszait a polgárháború felé sodródó országból.

- Majd ugyanezért Donyeck és Luhanszk is függetlennek nyilvánította magát. Vitte magával a szénbányákat is,a melyek az ukrán erőművek közel felét látták el szénnel. Az erőművek széntartalékok nélkül maradtak, a kormány kénytelen volt a villamos-energia felhasználás korlátozását elrendelni.

- Nemrég Kijevben megalakult a KÜLFÖLDI állampolgárságú személyekkel feltöltött "ukrán" kormány. A "választásokon" a donyecki és a luhanszki polgárok nem vettek részt, saját választást szerveztek, saját kormányt és képviselőket választottak, miután kinyilvánították a terület függetlenségét. 

- Most éppen az Oroszország elleni háborúra készül Ukrajna - az USA és az EU bábjaként. Sorrendben a negyedik katonai sorozást rendelték el egy éven belül.

- Már ki is mérték Kelet-Ukrajnában katonai temetőnek azt a 80 hektáros földterületet, ahová az ukrán hadsereg 250.000 hősi halottját fognak elhantolni.


Az Index minden esetre láthatóan bízik abban, hogy a következő, általuk is minden lehetséges alkalommal beharangozott tüntetésen már nem csak két idióta nímand felrepedt fejbőre lesz a LEGVÉRESEBB esemény, és nem a paprikaspray lesz a rendőrség által bevetett legdrasztikusabb eszköz, amit a SZUBJEKTÍV tájékoztatás zászlaja alatt egy lelkes hangú cikkben meg lehet írni:

"A szervezők azonban ezen a tüntetésen is többször emlegették a következő, január 2-i Operaház elé meghirdetett demonstrációt. Akkor kiderül, hogy a mostani tüntetésen látott, demonstrálók és rendőrök között zajló csetepaté csak egyszeri alkalom volt, vagy a rendőröknek tényleg egyre drasztikusabb eszközöket kell bevetni, hogy fegyelmezzék a láthatóan egyre dühösebb tüntetőket." - írja az Index.


Addig is szívesen ír két idiótának a tolongás közben felrepedt fejbőréről hatásvadász stílusban úgy, mintha a rendőrök brutálisan léptek volna fel, és betörték volna két kis szarházi fejét.

A tüntetők idegbaját egyébként megértem.

Engem is elöntene az ideg, ha a liberális médiában HETEKEN ÁT az év legnagyobb kormányellenes megmozdulásként beharangozott tüntetésre, amelyre nyomatékosan meghívták MINDEN EDDIGI tüntetés résztvevőjét, mindösszesen 2-3 ezer unott érdeklődő ment volna el.

Ha te is felháborodsz azon, hogy a tüntetők ki akarják provokálni, hogy a rendőrök erőszakosan lépjenek fel velük szemben, akkor oszd meg a posztot!

A bejegyzés trackback címe:

https://beszelomajom.blog.hu/api/trackback/id/tr186991037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2014.12.17. 14:04:23

Sajnos a 3000 fizetett álcivil nem tudta leváltani a demokratikusan megválasztott kormányt. Hiába, ilyen egy fasiszta diktatúra: nem mond le a kormány, ha az amerikai követség ezt kéri. Felháborító!

dddoni 2014.12.17. 16:20:55

@maxval bircaman szerkesztő:

A fizetett álcivilezést fejezd be, mert hazugság.

Mi ez a szerkesztő nick? Csak nem te állsz emögött a Fideszpropaganda blog mögött is?

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.12.17. 17:45:24

@dddoni:

Ha nem fejezed be a hazudozást, és nem változtatsz a stílusodon is, villámgyorsan ki foglak innen tiltani.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.12.17. 19:00:58

Perfect...

A rendőrség kesztyűs kézzel bán mind a 20 fizett civil szarházival, és ez nekik nagyon fáj...

Balhét akarnak, de senki nincs mögöttük, Mécsen meg a Gyurcsány végbeléből alig látszó Koppány Bendegúzon kívül.

lupilui 2014.12.17. 23:16:37

Érdekes mód az ATV kamerája a harmadik sorban volt, pont a balhézó 5-6 ember mögött, pár fényképező emberrel körbevéve, mintha tudták volna hol fogják nyomni a rendőröket, hol várható a balhé, feltűnő volt hogy máshol csak nyugodtan álltak a tüntetők.
A rendőrség felvételén meg tényleg látszik tisztán, a tömegből dobtak és nem a rendőrök ütöttek.

Buzogány András 2014.12.18. 00:55:30

Azt hiszem, a rendőrségnek vízágyúval kell majd oszlatnia. Zsidók ellen gázzal nem sokra mennek...

Void Bunkoid 2014.12.18. 05:12:58

Zseniális a poszt.

A blog gazdája - annak ellenére, hogy igen, tudok a szimbolikus három majom jelentéséről, de mégiscsak majomként definiálja magát, ehhez asszisztál egy másik, aki saját bevallása szerint is egy birka.

Én meg bunkó vagyok. De ember.

Nyitva hagyta a gondozó a ketrecajtót? :P

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.12.18. 10:32:24

@Void Bunkoid:

Mindannyian beszélő majmok vagyunk. Csak míg egyeseket az evolúció, addig másokat a gravitáció hozott le a fáról :)

2014.12.18. 10:52:28

@polyvinyl: Érdekes egy gondolatmenet. Mondjuk nem tudok arról, hogy molotov koktélokat dobáltak volna, vagy utcaköveket. Nyilván az is elkerülte szíves figyelmedet, hogy az indexben nem jelent meg olyan vélemény a két sérülttől, hogy a rendőrök túlkapása miatt sérültek volna meg. Egyébként a "tömeg" oszlatására szerintem elfogadható eszközöket vetettek be. Mégha gumibot is volt....
Csak jó lenne, ha az a beszélő majom gondolkodni ids tudna.... tudod, a majomból így lesz ember.
Egyébként nem értem, miért akarsz bárkit is kitiltani??
Te is hasonló hangvételben nyilatkozol a hőbörgő lányról....
Avagy Révész Máriuszt is hülye, öntelt, saját magát túlértékelő pöcsnek nevezted, amikor puszta kézzel akarta megállítani a rendőrattakot?

Void Bunkoid 2014.12.18. 15:55:51

Amúgy kicsit off, de aranyos epizód: a minap jót nevettem, hogy a telefonomon bekapcsolva a magyar T9 szótárat, ha nagy P betűvel kezdődő szót kezdek el írni, rögtön az első nagy P után az első felajánlott lehetőség a "Putyin" :)))))))))

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.12.18. 20:14:18

@Könnyen elkaptuk, uram!:

"Nyilván az is elkerülte szíves figyelmedet, hogy az indexben nem jelent meg olyan vélemény a két sérülttől, hogy a rendőrök túlkapása miatt sérültek volna meg."

A sorok közé írták be.

-

"Egyébként a "tömeg" oszlatására szerintem elfogadható eszközöket vetettek be. Mégha gumibot is volt."

Nem használtak gumibotot, csak paprikasprét.

-

"Egyébként nem értem, miért akarsz bárkit is kitiltani?"

Senkit nem akarok kitiltani (hiszen ez nem egy liberális blog :), csak nem szeretem, ha valaki az "elakadt lemez" kommunikációs trükkel próbál provokálni.
süti beállítások módosítása