Őszinte vélemény a nap híreiről egy hátszél nélküli közéleti blogon

Beszélő majom

Beszélő majom

Véresre keresi magát kollégái halálán a Charlie Hebdo

2015. január 08. - beszélő majom

Emelték a tétet: 1 milliót (update: 5 milliót) akarnak eladni az eddig 45 ezer példányban megjelent lapból. Hiába, business is business, ahogy azt a művelt francia mondja. Ha pár nap munkájával a 22-szeresére lehet növelni a heti bevétel összegét, amiből addig is nyilván kényelmesen elvoltak, csak nem hagyják azt a talált pénzt az asztalon, hát nem igaz?

good times death cartoon



Hatalmas figyelem irányult a kis szutyoklapra a bestiális vérfürdő miatt - hülyék lennének, ha nem használnák ki az ölükbe pottyant lehetőséget és a világméretű ingyenreklámot.

„Nem győzhet az őrület", jövő szerdán is megjelenik a Charlie Hebdo - jelentette be a megtámadott lap szerkesztője. Könnyeivel küszködve mondta el, hogy a lap megmaradt tagjai külső helyszínen, bánattal és félelemmel telve is meg fogják csinálni. „Nagyon nehéz, mindannyian szenvedünk, de bánattal és félelemmel telve is meg fogjuk csinálni, mert nem győzhet ez az őrület" - mondta szipogva a szerkesztő a francia közszolgálati rádiónak az Index információi szerint.


Éljen a zsurnalizmus katasztrófa-turizmusa és a piaci érdekek mindenfajta jóérzést felülíró hatalma.

Remélem, az exkluzív kiadvány címlapján és belső oldalain is végig azzal a témával fognak viccelődni, aminek köszönhetik majd az eladott példányok számának villámgyors, bár remélhetően tiszavirág-életű felfutását.

A bejegyzés trackback címe:

https://beszelomajom.blog.hu/api/trackback/id/tr797053987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

annamanna 2015.01.08. 18:17:35

Hát ez az, pénz beszél, kutya ugat. Ahogy a Beatrice énekli:
"Jó pénzért elmehetett volna
ugatni egy ház körül."
http://grooveshark.com/#!/search?q=Beatrice+-+Nagyv%C3%A1rosi+farkas

Ezek az újságírók PÉNZÉRT ugattak, jól megfizették őket azért, hogy gyalázkodjanak. Azt rajzoltak, amire utasították őket.
Ha mást rendelnek tőlük, akkor mást rajzoltak volna.
De ez volt megrendelve.
A lapkiadót kéne most felelősségre vonni a dolgozók halála miatt!!!

Már eddig is pert kellett volna a nyakukba akasztani VALLÁSGYALÁZÁS miatt.
Lefogadom, hogy van ilyen törvény még az EU-ban is, nem lehet a vallásos embereket hitükben sérteni.

Állítólag pont ezért - az "ahimsza" elv miatt - történt ez is idokjelei.hu/2013/12/az-iskola-torolte-krisztust-a-csendes-ejbol/
meg ez is: egyhaz.blog.hu/2012/09/17/kereszteny_europa

Ha ennyire "nem akarják megsérteni a más vallású emberek érzelmeit", akkor vajon erre a szennylapra ki adott engedélyt?
Az állam közbeléphetett volna, miért nem tette?
Nyilván azért nem, mert neki ÉRDEKÉBEN ÁLL a hergelés, heccelés, a HÁBORÚS USZÍTÁS.
Ha nem állna érdekében, ez a lap nem jelenhetett volna meg.

Méghogy sajtószabadság elve?
Az ilyen okádék kis szennylapra jó példa az Aranysárkány története, ahol a gimnáziumi tanár egy ilyen mocskos kis zuglap miatt lett öngyilkos.
A Cyrano de Bergerac sztorija is a mocskos, aljas kis hergelésre épül.
A Toldi is.
Puskin abba halt bele, hogy párbajt vívott a felesége (nem létező) becsületéért. A nő felszarvazta Puskint, ráadásul meg is halt miatta párbajban.

Mindenesetre miféle SZABADSÁG az, ahol a fekáliának joga van bárhol ott hevernie? És nem szabad lehúzni (mármint betiltani az alpári vallásgyalázást), mert azzal az egész európai szabadság sérülne?
süti beállítások módosítása