Őszinte vélemény a nap híreiről egy hátszél nélküli közéleti blogon

Beszélő majom

Beszélő majom

A gőzölős vasaló a karácsony slágerterméke lehet (18+)

2014. november 29. - polyvinyl

A művelt nyugaton a herevasalás mellett a puncigőzölés is egyre népszerűbb. Célszerű tehát beruházni egy jó minőségű többfunkciós termékre. Vasalóra fel!

Zelk Zoltán gyerekversét meg, ami szerint "apa mosdik, anya főz" hamarosan lehet is majd kukázni, mert az új, liberális módi az "apa herét vasal, anya puncit gőzöl" lesz.

gozolos vasalo vaginal steam


Viccet félretéve: Berki Krisztián óta tudjuk, hogy mivel vasalják a herét. Hát nem vasalóval, az már kiderült. Gondolom, senki nem áll meg a hírtől a fejlődésben, ha megtudja, hogy a puncit se vasalóval gőzölik. Fentebb csak vicceltem.

A művelt nyugaton kétféle megoldás közül választhat, akit izgat a "vaginal steam", más szóval "vaginal spa treatment", röviden a V-steam, frappáns magyarítással a punciwelness.

1. Ellátogathat egy erre a kezelésre szakosodott szalonba, ahol alkalmanként közel 20 ezer forintnak megfelelő USA dollárért részesülhet a szóban forgó kezelésben.

2. Vagy rendelhet a neten 35 ezer forintnak megfelelő pénzért otthonra egy leginkább a természeti népek szülőszékeire hasonlító ülőkét, és válogathat a speciálisan erre a célra összeállított, gyógynövényeket tartalmazó teakeverékek közül. Nem baj, ha edényt is vesz a szék alá, amibe a forró vizet önti, az ugyanis nem jár az ülőkéhez. Ja, és kell egy jó vastag pléd is. Kép itt.

Nekem minderről egy ősrégi vicc jutott az eszembe:

"Parasztbácsi felmegy Pestre a nejével. Sétálnak az utcán, egyik helyen ki van írva: Pedikűr. Asszony azt mondja, na, Apjuk, ezt kipróbálom, akármennyibe is kerül, hogy legyen otthon mit mesélni. Mennek tovább, a másik helyen ki van írva: Manikűr. Asszony azt mondja, na, Apjuk, ezt is kipróbálom, akármennyibe is kerül, hogy legyen otthon mit mesélni. Mennek tovább, elérnek az Operához, látják, ki van írva: Valkűr. Asszony elképed, azt mondja, na Apjuk, ezt már azért mégse akarom kipróbálni, le is sülne a képemről a bőr a szégyentől!"

Tetszett a poszt? Oszd meg és ne uralkodj magadon, ha nevetni kell :)



A bejegyzés trackback címe:

https://beszelomajom.blog.hu/api/trackback/id/tr676944021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása