Őszinte vélemény a nap híreiről egy hátszél nélküli közéleti blogon

Beszélő majom

Beszélő majom

Előkapta a zsidó kártyát és elsütötte vele a Hanuka-ágyút

2014. december 19. - polyvinyl

Zsidóságával kérkedve pózol a médiában egy neofasiszta diktatúrának bélyegzett ország fővárosában Goodfriend ügyvivő. Bármit megtenne már, hogy a magyar szélsőjobbnál elszakadjon a cérna, kimenjen az utcára, és a lagymatag indítás után végre Magyarországon is az Arab tavasz, valamint az Euromajdan forgatókönyve szerint folytatódjon a móka.

goodfriend hanuka


Goodfriend ügyvivő elsütötte a Hanuka-ágyút, ezzel jelezve, hogy ideje lenne már elkezdeni végre azt a köreik és megbízóik által október óta erőltetett és támogatott forradalmat. Lenin elvtárssal ellentétben, akinek a forradalmához a kommunista mitológia szerint a Néva partján horgonyzó Aurora cirkáló ágyújának az elsütése adta meg a jelet, szegény Goodfriend ügyvivőnek a puskaporos kanóc meggyújtása helyett csak a hanuka-gyertya meggyújtása maradt.

"Ez az ünnep összehozza az izraelieket, magyarokat, amerikaiakat, mondta a Nyugati téren felállított hanukija előtt az ügyvivő" - írta meg több liberális hírportál.

Micsoda cinikus, képmutató, álságos, sunyi szavak.

Arról nem szóltak a hírek, hogy a ceremónián más külképviseletek zsidó vallású alkalmazottjai is megjelentek volna. Az ő zsidóságuk szerencsére nem tényező a közhangulat befolyásolása szempontjából.

A bejegyzés trackback címe:

https://beszelomajom.blog.hu/api/trackback/id/tr16997935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csaba Szikora 2014.12.19. 16:12:26

köcsög CIA-s ügynök,basszák ki az országból,semmi szükségünk az eladósodott amcsikra.

Buzogány András 2014.12.22. 04:39:48

Nekünk, magyaroknak mi a fasz közünk van a hanukához? Ezek meg miért nem takarodnak be a zsinagógába gajdolni?

Alex Shimon 2014.12.28. 21:22:35

Miért kéne elzavarni jóbarát elvtársat? Hiszen csak a javunkat akarja.
süti beállítások módosítása