Őszinte vélemény a nap híreiről egy hátszél nélküli közéleti blogon

Beszélő majom

Beszélő majom

A francia elnök kivégeztetné Európa politikai elitjét

2015. január 09. - beszélő majom

Világ terroristái, ide lőjetek! - tépte fel mellén az inget a baloldali érzelmű Hollande, majd meghívta az uniós tagállamok vezetőit a Charlie Hebdo-merénylet áldozatainak emlékére rendezett tömegtüntetésre.

Nyilván minden kormányfő a testdublőrét fogja elküldeni arra a párizsi tüntetésre, amelyre francia kollégájuk kedvesen meginvitálta őket, hogy együtt emlékezzenek a zsidó, a keresztény és a muzulmán hiten lévő embereket napi rutinként megalázó Charlie Hebdo szerkesztőségére.

ide lojetek


(Kép: Goya - 1808. május 3. - részlet)

A tüntetés ugyanis vasárnap este lesz, a meghívó zseniális ötlete meg péntek délután pattant ki a francia miniszterelnök fejéből.

Ennyi idő alatt viszont KÉPTELENSÉG lenne megszervezni az uniós tagállamok kormányfőinek a professzionális védelmét még akkor is, ha csak négyből egy lenne akkora idióta, hogy elfogadná a meghívást és tiszteletét tenné a tüntetésen.

Egyébként is mit keresne egy zsidó, egy keresztény, vagy egy muszlim hitű, vagy bármilyen vallás tanításait követő ember egy olyan tüntetésen, ahol a vallásellenes uszítást minden lehetséges módon és eszközzel napi rutinként űző, megveszekedett ateista firkászokat állítanak piedesztálra és kiáltanak ki a sajtó szabadságáért vívott harc hősének, sőt egyenesen nemzeti hősnek?

És ki kockáztatná, hogy ha egy fanatikus terrorista csoport tényleg odatalálna, ahol ezek az első vonalbeli elmebetegek tüntetnek Hollande elnökkel az élen, akkor akár az életével is fizessen az üres, képmutató hősködésért cserébe?

Úgyhogy szerintem ha valamelyik meghívott kormányfő mégse akarná megsérteni Hollande elnököt azzal, hogy a szemébe mondja, hogy nettó elmebetegnek tartja őt az ötletével együtt, akkor nyilván kénytelen lesz maga helyett a testdublőrét küldeni.

Az Index értesülései szerint Angela Merkel német kancellár, Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke, Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke, David Cameron brit miniszterelnök, Matteo Renzi olasz miniszterelnök, Mariano Rajoy spanyol miniszterelnök, Alexander Stubb finn minisztrelnök, valamint Charles Michel belga miniszterelnök TESTDUBLŐRE már egészen biztosan jelen lesz a tüntetésen.

Már csak az a kérdés, hogy ki akarja a háttérből egybeterelni és kivégeztetni az uniós tagállamok vezető politikusait ezzel az átlátszó trükkel?

A bejegyzés trackback címe:

https://beszelomajom.blog.hu/api/trackback/id/tr347057609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

annamanna 2015.01.09. 23:28:08

Tüntetni az állam ellen szokás. Ha az állam vezetői tüntetnek saját maguk ellen, akkor itt a vég. Mert ezekért a halottakért pont ők a felelősek. Ők fizették meg az uszítást, ők nem szűrték ki a terrorveszélyt és így tovább. Úgy mossák a kezeiket, mint Pilátus, miután kiadta a parancsot Jézus megölésére.

Pontosan ez a hevenyészetten összerántott, bármiféle biztonsági előírást nélkülöző tüntetés a legjobb bizonyíték arra, hogy mennyire rettegnek ezek a VALÓS muzulmán terrortól. Láthatóan SEMENNYIRE. Ez a legjobb bizonyíték arra, hogy ez megint csak egy "hamis zászlós hadművelet".

annamanna 2015.01.09. 23:31:16

Elég nyilvánvalóan ugyanezt írtad le, csak sokkal intelligensebben és viccesebben megfogalmazva.

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.01.09. 23:54:58

@annamanna:

A másik lehetőség az, hogy tényleg mindegyiknek van egy beáldozható dublőre ;)

annamanna 2015.01.10. 04:32:20

@beszélő majom: és a testdublőröket beáldoznák? meg azt a százezer embert, akiket odacsődítenek? (legalábbis az index 100 ezres tüntetésről ír).
Elképesztően gyöngén hazudnak.
És azon is csodálkozom, hogy ilyen előzmények után: hu.wikipedia.org/wiki/Alg%C3%A9riai_h%C3%A1bor%C3%BA
Hogy bírnak pont egy ilyen "piti" ügyet felfújni?

Mikor ennek is sokkal nagyobb jelentősége lenne:
www.flagmagazin.hu/nagyvilag/antidogma_sved_nok_avagy_a_feminizmus_jarulekos_vesztesegei
www.demokrata.hu/ujsagcikk/antidogma_sved_nok_avagy_a_feminizmus_jarulekos_vesztesegei_ii_resz/
De a valódi probléma szóra sem érdemes, ez senkit sem izgat fel.

A két lelőtt férfi algériai származású:
www.dailymail.co.uk/news/article-2900941/Who-Charlie-Hebdo-gunmen-Islamic-fanatics-claimed-Al-Qaeda-Yemen-shooting-12-dead.html
The brothers were born in the 10th arrondissement of Paris, a nondescript district only a short distance from the offices of the magazine they are accused of targeting.
They were orphaned when their Algerian-born parents died while they were still young boys. Their parents are likely to have arrived in France after the bitter war of Algerian Independence which ended in 1962.
Cherif grew up in a children's home in Brittany before returning to live in northern Paris.
Until the US-led Iraq invasion in 2003 he was typical of many of the young men from poor immigrant communities who live in the grim suburbs circling the capital.

Nekem erről ez a film ugrik be: port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=69591

Békési Szilva 2015.01.11. 03:00:47

Felforgatás
"Ezt a kifejezést az ötvenes évektől használta a szovjet titkosszolgálat, a KGB-nél később külön részleg foglalkozott az aktív intézkedéssel. Azokat a titkosszolgálati műveleteket értik ezalatt a titkosszolgák, amikor a cél egy külföldi ország befolyásolása az aktív intézkedéseket folytató állam érdekében. A módszerek sokszínűek, de abban megegyeznek, hogy teljesen eltérnek attól, amit a laikusok általában gondolnak a kémkedésről. A módszerek közé tartozik például, hogy egy befolyásoló ügynök a kiszemelt országban olyan szervezeteket alapít, pénzzel vagy egyéb módon támogat, amellyel befolyásolni tudja a másik ország belügyeit vagy akár külügyeit. De az intézkedés része lehet például az is, ha a titkosszolgálat munkatársa vagy ügynöke akár közvetlenül, akár közvetítők útján újságírókat, véleményformálókat fizet le hasonló célból, vagy dezinformál, bomlaszt, esetleg zsarol vagy lejárat valakit, szélsőséges esetben meggyilkol. "
Egy órás előadás a felforgatásról egy volt KGB ügynöktől. Harminc éves interjú, de mintha csak a mai eseményekről szólna.
www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk

annamanna 2015.01.11. 05:16:53

@Békési Szilva: a lap a legmagasabb politikai körök megrendelésére dolgozott, Mitterrand finanszírozta titkos pénzalapból és Sarkozyhez is közel állt. a WTC elleni támadás után agresszív iszlámellenes kampányba kezdett.
franciapolitika.blog.hu/2015/01/08/211_charlie_hebdo_kerdesek_vitak_kovetkezmenyek

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2015.01.11. 20:56:08

Elfogadták, nem öltek meg senkit. Bebizonyosodott tehát, hogy a hülye te vagy.

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.01.11. 21:02:19

@Brendel Mátyás:

Tekintettel arra, hogy neked semmi keresnivalód ezen a blogon, utólagos engedelmeddel kitiltottalak. Sértődésre semmi alapod nincs, ugye tudod?
süti beállítások módosítása