Őszinte vélemény a nap híreiről egy hátszél nélküli közéleti blogon

Beszélő majom

Beszélő majom

Nyolc apró észrevétel az antiszemitizmus-hiszti margójára

2015. január 27. - beszélő majom

Nagyot változott a világ a legtöbbször emlegetett náci koncentrációs tábor felszabadítása óta Keleten és Nyugaton, a zsidók, az arabok és az euro-atlantisták háza táján. Ezt Carlos Latuff karikatúráin is láthatjuk.

latuff never again


(Never again = Soha többé, Over again = Még egyszer)

latuff in case of


(In case of increasing of world support to palestine, break the glass and shout "anti-semitism" = Ha a világ támogatni kezdené a palesztinokat, törd be az üveget, és kezdd el üvölteni, hogy antiszemitizmus)

latuff Cartoons of Mohammed


(Cartoons of Mohammed = Mohamed-karikatúrák, The West = a Nyugat, Respect and tolerance! = Tiszteletet és toleranciát!)

latuff drawing about


(Drawing about muslims = rajzok a muszlimokról, about jews = a zsidókról, it's freedoom of speech = ez szólásszabadság, it's anti-semitism = ez antiszemitizmus)

latuff religion of hate


(Religion of hate = a gyűlölet vallása, Stop immigration = állítsák meg a bevándorlást)

latuff right to exist


(Israel have the right to exist = Izraelnek joga van létezni, Palestine have the right to exist = Palesztinának joga van létezni, The West = a Nyugat, Sorry, kid, I can't hear you with all this noise = Sajnálom, kölyök, nem hallom amit mondasz ebben a nagy ricsajban)

latuff gaza


(U.S. = Egyesült Államok, United Nations = ENSZ, The West = a Nyugat)

latuff crimes against


(Israel's crimes against palestinians = Izrael palesztinok ellen elkövetett bűnei)

A bejegyzés trackback címe:

https://beszelomajom.blog.hu/api/trackback/id/tr587116549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Untermensch4 2015.01.27. 23:29:58

Különösen az első "tetszik". Groteszk hogy szögesdrótos kerítés mögé zárnak kimondottan egy népet... zsidók. Bizarr.

Démonhill · http://goo.gl/ZHR4Lz 2015.01.28. 22:27:01

@Untermensch4: Jelenleg a zsidók üzemeltetik a világ legnagyobb koncentrációs táborát Gázában. Tényleg bizarr!

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2015.01.29. 02:09:11

@Benedek: Meg a legjobb titkosszolgálatát is.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2015.01.29. 19:34:28

Bizonyára már sokakhoz eljutott, én is olvastam azt a könyvet, amiről a linkben szereplő riport szól.: vimeo.com/17109680
Ha elfogadjuk a szerző állításait, és ami azt illeti a könyvben rendkívül meggyőzően le vannak vezetve az állítások okai, akkor piszkos játék körvonalai bontakoznak ki. Ez a hely nagyon kicsi a véleményem kifejtéséhez, a könyvben foglaltak azonban tökéletesen alátámasztják a meglátásomat. Az Európából deportált "zsidóság" a valóságban túlnyomó részt nem zsidóvérű nép volt, hanem korábban zsidó vallásra keresztelt egyéb fajú zsidó hitű emberek, akikkel minden ellenkező állítással ellentétben valóban megtörténtek a jól ismert események. Akár vallásháborúnak is tekinthetjük az eseményeket, hiszen ebben a megközelítésben az európai emberek magukat ölték vallási meggyűzűdés alapján válogatva. Az hogy ez miért volt így, jelenleg még konteo kategóriás dolog, nem is mennék bele, de azért érdemes rajta gondolkodni, hiszen vannak akiknek az egész dolog azóta is kedvező helyzetet hoz.

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2015.02.03. 10:35:46

@F.M.J.:

a kazár hipotézist a genetikai vizsgálatok megcáfolták. Igenis van olyan hogy 'zsidó', közel-kelti genetikai markerek világosan kimutathatók a ma élő zsidók túlnyomó részéből. Vagyis: a zsidó genetikai alapon létező fogalom.

Shlomo Sand egyébként kommunista zsidó, és izraelben a komcsi zsidók terjeszti a kazár hipotézist. Mégpedig azért hogy a zsidóságot elválasszák a nemzetiségtől.

A kazár hipotézis ahogy van egy nagy baromság.

J.László 2015.02.03. 22:27:18

Aztán ha megint rábaltáznak, ők lesznek a legjobban meglepve.

Untermensch4 2015.02.04. 22:49:36

@Nemzetstratégia: "közel-kelti genetikai markerek világosan kimutathatók a ma élő zsidók túlnyomó részéből. Vagyis: a zsidó genetikai alapon létező fogalom."
Ezt így olvasgatva azért felvetődik egy-két kérdés. A "közel-keleti genetikai markerek" a közel-keleten élő más népcsoportoknál is kimutathatóak? A "túlnyomó részéből" arra utal hogy széles körű vagy nagyon reprezentatív volt a mintavétel. Mivel egy sok bevándorlóval feltöltött ország népéről beszélünk, a reprezentativitást nehéz lenne megoldani így viszont adódik a kérdés: hogyan tudtak a széleskörű genetikai vizsgálatokhoz anyagot szerezni? Nem voltak a mintaadók között olyanok akiknek nem tetszett hogy keresik bennük a "zsidó gént"?

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2015.02.05. 01:08:27

@Untermensch4: www.theoccidentalobserver.net/2014/09/exponential-growth-of-ashkenazi-jews-following-medieval-population-bottleneck/

Itt vannak referenciák, ott van hogy konkrétan hány emberen, milyen kutatók stb végezték a vizsgálatokat.

Amire te utalsz, hogy a zsidók egy erősen kevert nép, nos, minden bizonnyal ez így van, de ettől még az ősi tulajdonságaik kimutathatóak.

Az amerikai "fehér nacionalista" (White Nationalist, WN) körökben az elterjedt nézet, hogy a zsidók ahová betelepednek, ott a bennszülött ('gój') lakosság velük együttműködő részével, vagyis a saját népük árulóival keverednek, így lesznek egy kissé kinézetere is hasonlóbbak az őket befogadó társadalomhoz. Ha belegondolunk, teljesen természetes, hogy a parazita hasonul a gazdatesthez, a természet ezt úgy hívja, mimikri.

"Nem voltak a mintaadók között olyanok akiknek nem tetszett hogy keresik bennük a "zsidó gént"? "

Izraelben ez egyrészt nemzeti büszkeség kérdése, hogy legyen mire hivatkozni , értsd hogy "benne van a vérben" az ősi örökség, másrészt pl. a fekete bőrű falasák vérét külön tárolják a vérbankokban, ez is arra utal hogy eléggé odafigyelnek erre.

Izrael és még az amerikai zsidók ( e két országban él a világ zsidainak túlnyomó része) szélsőséges nacionalisták, és mivel e két országban az antiszemitizmus gyakorlatilag nem létezik (igen, az USÁban gyakorlati, napi szintem megmutatkozva a közbeszédben elterjedve a zsidóellenesség 0%-ban van jelen) ezért nincs is okuk szégyellni zsidóságukat. Ez a "jajjnehogy kiderüljön hogy mennyi a kimutatásokban a zsidók-cigányok egyéb rejtet tartalékok aránya" jórészt Európára jellemző, az USÁban bizony szívbaj nélkül leírják az illető faji származását (mondjuk a zsidót fehérként tartják számon, ez igaz), you get the picture.

2015.03.18. 05:42:29

Sajátos tudományos jelenség volna az, ha antiretekizmus bűnébe esnék, ahányszor egy retket felismernék reteknek, vagy ha azt állítanám, hogy retek van, és fel lehet ismerni a kókuszdiók, narancsok és birsalmák közt. Szabó Dezső
“Az antiszemitizmus alapos tanulmányozása és a vádak tanulmányozása nagy értékű lehet sok zsidó számára, akik nem veszik eléggé, észre hogy hogyan ingerlik környezetüket!
süti beállítások módosítása